Telegram'da mesaj gönderemiyorum

hyperoot

Decapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G870 (RTX4060, i5 13. Nesil, 16 GB Ram, 1 TB SSD)
Arkadaşlar Telegram'da 4-5 mesaj gönderdikten sonra internetimde sıkıntı olmamasına rağmen internet yokmuş gibi sağ tarafında saat işareti çıkıyor. İşlerimi çok engelliyor, bunu nasıl çözebilirim?

Bir türlü fotoğraf yükleyemedim buraya sorunun ekran görüntüsünü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden çok fazla ceza yediysen çok hızlı mesaj yazma. Bende de oluyordu çok kanser edici bir durum. Başka bir numaradan hesap açabilirsin istersen, hesabını silmen işe yaramıyor ne yazık ki. 🥹

Önceden çok fazla ceza yediysen çok hızlı mesaj yazma. Bende de oluyordu çok kanser edici bir durum. Başka bir numaradan hesap açabilirsin istersen, hesabını silmen işe yaramıyor ne yazık ki. 🥹

@Spambot ile spamın olup olmadığına bakar mısın?

Bottan baktım ve "ne yazık ki, bazı telefon numaraları istenmeyen e-posta önleme sistemlerimizden sert bir yanıt alabilir. Sizde de böyle bir durum olduğunu düşünüyorsanız moderatörlerimize şikayette bulunabilir veya daha katı sınırlar için Telegram Premium'a abone olabilirsiniz." mesajını aldım. Sanırım çözüm premium almak.

Bottan baktım ve "ne yazık ki, bazı telefon numaraları istenmeyen e-posta önleme sistemlerimizden sert bir yanıt alabilir. Sizde de böyle bir durum olduğunu düşünüyorsanız moderatörlerimize şikayette bulunabilir veya daha katı sınırlar için Telegram Premium'a abone olabilirsiniz." mesajını aldım. Sanırım çözüm premium almak.
Para tuzağı yani. 🤭

Türkçesini anlamadım İngilizcesi yok mu? :D

Şikayette bulun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı