Telegram'dan Bitcoin kazmak güvenilir mi?

SMM paneli araştırdım.Şunu mu demek istiyorsunuz(tam emin olamadım.)
SMM panel al ve reklam vererek para kazan.Dediğinizi anladım.Sonra satış falan dediniz eror verdim😂.
Ve bu al sat derken kripto borsalarda yapılan al sat değil mi?Binance gibi uygulamalarda yapılan.Trade deniyor hatta.
Al sattan kastım ticaret.
Uyguna aldığın takipçiyi instagramdan reklam çıkarak bir ticaret yapmış oluyorsun.
Trade meselesine değinmedim o bir borsa. İlgin ve bütçen varsa tabi girebilirsin. Ancak teknoanaliz kavramını çözmen gerek. Direnç , kırılma noktalarını anlaman ona göre yatırım yönetmen gerek. Detaylı şekilde uğraşamam diyorsan dediğim gibi ticaret iyi bir seçenek.

Reklam vermek demek anladığım kadarıyla.Hesabı aç.SMM panel al ucuza.Ve reklam ver bu hesabına.Bu mudue hocam?
Emin ol telegram miningden kat ve kat fazlasını kazandırmakta :) Önceden yapmıştım bu işi. insanların çoğu hala instagramda smm panel vs bilmiyor haliyle. Fiyatlandırmalarda kar oranın yüksek oluyor.

SMM paneller yasal değildi yanlış hatırlamıyorsam.
Arkadaşım ayda 300 bin adet satış yapmakta. Ödeme sistemini PAYTR vs gibi firmalar kullandığınız vakit problem olmamakta. 8 senedir piyasada olup en ufak sıkıntı yaşamayan arkadaşlarımız var sıkıntı yaşayanda duymadım ben açıkçası. Tabi yine de bir avukatın değerlendirmesi en doğrusudur.

Arkadaşım ayda 300 bin adet satış yapmakta. Ödeme sistemini PAYTR vs gibi firmalar kullandığınız vakit problem olmamakta. 8 senedir piyasada olup en ufak sıkıntı yaşamayan arkadaşlarımız var sıkıntı yaşayanda duymadım ben açıkçası. Tabi yine de bir avukatın değerlendirmesi en doğrusudur.
Valla içeriye alınanlar çok oldu. Direkt olarak illegal üye satışı yapmanın yasal olmadığını çok fazla yerden duymuştum da.

En basitinden SMM panellerin ucuza sattığı hizmetleri Instagram'da yeni bir sayfaya reklam çıkarak insanlara satabilirsin. İnternette ticaret ortamı çok hızlı. Mining gibi kolay para hikayeleri yerine biraz daha al sat odaklı olmak internette para kazanmanı sağlayabilir. Uyguna Instagram hesap al sat dahi yapılabilir. Dediğim gibi varyasyon sınırsız.

Hocam SMM panelciler patlıyor artık. Devlet oraya da el atmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı