Maalesef telefon numaram üzerinden hesap açılmış arkadaşlar, hem de gelen kodu bilmemelerine rağmen.
Hesabı geri almaya çalıştım fakat hesaba parola eklemişler. Parolayı sıfırlamak istedim ve gelen SMS ile birlikte başvuru yaptım, fakat bu sefer de şöyle yazıyor.
'' *** numaralı hesabı etkin olduğundan ve bir parolayla korunduğundan, 1 hafta içinde silinecektir. Bu gecikme güvenlik amacıyla gereklidir.
Bu işlemi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz.
Hesabınızı şu süreden sonra sıfırlayabilirsiniz:
6 gün 23 saat 59 dakika ''
Şimdi burada diyor ki Bu işlemi istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Hesabı açan kişi iptal ederse ben tekrar giriş yapamayacağım, sürekli bu durum başa sarabilir.
Ayrıca geri sayım süresince hesaptan bir şeyler yapılırsa, ben kendimin olmadığını kanıtlamak için ne gibi önlenler alabilirim.
Ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olabilecek birisi var mı ?
Bazı SMS yönlendirme uygulamaları ile ya da telefona giren zararlı yazılımlar aracılığı ile de yapabiliyorlar.
Cihazım İOS, telefonda çok bir uygulama yok, olanlar da güvenilirliği bilinmiş genel uygulamalar. Sizce cihazda bir sorun var mıdır yine de ? Güvenlik sıkıntısı olarak bir tek bu olayda sorun yaşadım şuana kadar.