Ben normalde her zaman Telegram'dan videolar indirip izlerdim bu cok normaldi ve icinde virus olmadigindan emindim. Çünkü videolar boyle gozukuyordu ve bunlarin icinde virus olamadigini duymustum.
Oraya yüklenen dosyaların bir güvenilirliği yok. Gayet virüs bulaşabilir. Özellikle .exe ve .apk sıkıntı olur ama videolara ve diğer dosyalara da koyabilirler. Daha önce de forumda oradan sistemine virüs gireni gördüm.
Oraya yüklenen dosyaların bir güvenilirliği yok. Gayet virüs bulaşabilir. Özellikle .exe ve. APK sıkıntı olur ama videolara ve diğer dosyalara da koyabilirler. Daha önce de forumda oradan sistemine virüs gireni gördüm.
Fotoğraflarda genelde sorun olmaz zaten onlar belli bir MB'ye kadar oto iniyor. Videolarda olabilir. Özellikle dosya şeklinde paylaşılan videolar olabilir.
Fotoğraflarda genelde sorun olmaz zaten onlar belli bir MB'ye kadar oto iniyor. Videolarda olabilir. Özellikle dosya şeklinde paylaşılan videolar olabilir.