Telegram'dan yazıp para attılar

ibr4him3nes

Hectopat
Herkese iyi sosyaller,
Birkaç saaat önce bana Telegram'dan yazıp görev yaparak para kazanabileceğim bir yol olduğunu söylediler. Ben de kabul ettim. Sonrasında bunların verdiği otel puanlama görevlerini yaptım ve bana 300 TL para attılar. Şimdi de çakma bir siteden her gün görev yaparak para kazanabileceğimi söylüyorlar. Verdikleri siteye gidip birkaç butona tıklayıp görev yaptım. Ve 110 TL bakiyem oldu. 300 TL'ye ulaşınca da parayı çekebileceğimi söylediler. Benim merak ettiğim bu olayın yasal olup olmadığı yani başıma bir iş açsın istemiyorum. Bir de sizce ben bunların dedikleri görevleri yapmaya devam edeyim mi yoksa bırakayım mı?

Herkese iyi Sosyaller,
Birkaç saaat önce bana Telegram'dan yazıp görev yaparak para kazanabileceğim bir yol olduğunu söylediler. Ben de kabul ettim. Sonrasında bunların verdiği otel puanlama görevlerini yaptım ve bana 300 TL para attılar. Şimdi de çakma bir siteden her gün görev yaparak para kazanabileceğimi söylüyorlar. Verdikleri siteye gidip birkaç butona tıklayıp görev yaptım. Ve 110 TL bakiyem oldu. 300 TL'ye ulaşınca da parayı çekebileceğimi söylediler. Benim merak ettiğim bu olayın yasal olup olmadığı yani başıma bir iş açsın istemiyorum. Bir de sizce ben bunların dedikleri görevleri yapmaya devam edeyim mi yoksa bırakayım mı?

Etme dolandırılırsın.

Herkese iyi sosyaller,
300 TL parayı kullanın ve görevleri bırakın.
300 TL parayı çekmek için onay olarak 50 TL gönderin diyecek, ondan sonra bu sayılar gittikçe büyüyecek ama sonda dedikleri parayı vermeyecekler.

Kimse durduk yere para vermez, niye versin? Sadece bir tahmin, 300₺ yapınca çekebilmeniz için 50₺ masraf olduğunu söyleyecekler. Siz de yatırdıktan sonra 300₺'nızı yatıracaklar. Daha sonra işlerin büyüyeceğini söyleyip örneğin 3.000₺'ye kadar kazandığınızı söyleyecekler. Ödeme almak için 500₺ isteyecekler, paranızı alıp ortadan yok olacaklar. Başta inandırıcı olması adına biraz yemleme yapıyorlar diye düşünüyorum. Dediğiniz gibi bir iş olsa sizce de herkes şimdiye kadar keşfedip yapmaz mıydı?

Önerileriniz için hepinize teşekkür ederim. Ancak ben, zaten bunlara para verilmeyeceğinin farkındayım. Merak ettiğim şey bunun yasal olarak bir sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağı idi bu konuda bir bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Önerileriniz için hepinize teşekkür ederim. Ancak ben, zaten bunlara para verilmeyeceğinin farkındayım. Merak ettiğim şey bunun yasal olarak bir sıkıntı çıkarıp çıkarmayacağı idi bu konuda bir bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yanlış bilmiyorsam o paralar çalıntı kredi kartlarından atılıyor eğer inançlı bir insansanız veya iç huzurunuza önem veriyorsanız bulaşmamanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı