Telegram'ın çalındığı nasıl anlaşılır?

YsfOuz

Centipat
Daha fazla  
Uzun zamandır Telegram yüklü deuldi bir ara kurup silmistim geçenlerde lazim oldu ve indirdin indirdiğinde Telegram kişilerinde garip isimlendirilmiş kişiler olduğunu ve spamdan dolayı kısıtlama yediğini fark ettim. Hesabın çalınmış ve SPAM için kullanılmış olabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır, silinen hesapların ismi "Silinen Hesap" olarak değişir. Uzun zamandır telegram kullanıcısıyım.

Uzun zamandır Telegram yüklü deuldi bir ara kurup silmistim geçenlerde lazim oldu ve indirdin indirdiğinde Telegram kişilerinde garip isimlendirilmiş kişiler olduğunu ve spamdan dolayı kısıtlama yediğini fark ettim. Hesabın çalınmış ve spam için kullanılmış olabilir miyim?

Hocam öncelikle ayarlar<gizlilik ve güvenlik<cihazlar kısmında tanımadığınız cihaz var ise üstüne basıp oturumu sonlandır deyin, ayrıca iki adımlı doğrulama ekleyin.

Uzun zamandır Telegram yüklü deuldi bir ara kurup silmistim geçenlerde lazim oldu ve indirdin indirdiğinde Telegram kişilerinde garip isimlendirilmiş kişiler olduğunu ve spamdan dolayı kısıtlama yediğini fark ettim. Hesabın çalınmış ve SPAM için kullanılmış olabilir miyim?

hocam hesabınız güvende değil bir şifre değiştirip 2 adımlı doğrulama açın derim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı