Telekinezi değil de, tuhaf şeyler oluyor bazen. Mesela kitap okurken aklıma çilek geldi, o ana kadar hiç çilek kelimesi geçmemişti kitapta, ama ben çileği düşününce, kitabın konusu birden çilek ile ilgili olmaya başladı. Bu tür durumları yaşayan başkaları da var.
Bir örnek daha vereyim. Ben yolda düz ilerliyordum. Sağımda ise araç yolu var. Gelen ve giden arabalar var. Arka tarafımdan araçlar geliyor ama ben hiç arkama bakmadım. Babam aklıma geldi, şimdi babam arabası ile geçer gider diye düşündüm ve o an tam da bu oldu. Düşündüğüm şey 1-2 saniye sonra oluverdi. Babam arka tarafımdan arabası ile yolda dümdüz ilerledi, arka tarafımdan gelecek şekilde.
Bu tür şeyler çok yaşadım ve yaşıyorum. Evren, ölüm, varlık, rüyalar da çok tuhaf şeyler.
Bugünlerde rüyamda köyümü görüyorum, rüyamda köyümü sık sık gördüğüm oluyor. Bir fark var ama, köy farklı bir gerçeklikte. Asla bu gerçekliğe benzemiyor. Ölen dedemi de köyde görüyorum rüyamda.
Dedem ölmüştü. Rüyamda dedemi görmüştüm bir gün. ''Dede, sen öldün, sen nasıl hala buradasın?'' diye sordum. O da kötü bir şey sormuşum gibi yüzünü buruşturarak eli ile ''git'' işareti yaptı.
Rüyada böyle akıllıca sorular sorunca, işlerine gelmiyor sanki.