Telekinezi anım

Neden cine bağalamak yerine telekineziye bağladınız? Sizin yaptığınız bir şey gibi de değil. İnternet hurafesi mi üretiyonuz?
 
Yaşım 8 bilemedim 10'du. Salonda bilgisayarda Minecraft oynarken yanımda olan koltuktaki yastık bir anda kendi etrafında havaya kalkarak takla atmıştı. Korkudan koşarak mutfağa annemin yanına gitmiştim yastığın bir anda takla attığını söylemistim ama inanmayip geçti geçti bir şey yok diyerek beni sakinleştirmeye çalışmıştı. 9 10 yaşlarımda telekinezi diye bir şey bilmediğimden olan olaya anlam veremeyip korkumun dinmesi için unutmuştum. Şu an 16 yaşımdayim korkmuyorum ama yaşadığım olay hala dün gibi aklımda. Sizce yaşadığım bu olayın cidden telekinezi ile alakasi olabilir mi?

Kaç kere Stranger Things izledin dostum
 
Telekinezi değil de, tuhaf şeyler oluyor bazen. Mesela kitap okurken aklıma çilek geldi, o ana kadar hiç çilek kelimesi geçmemişti kitapta, ama ben çileği düşününce, kitabın konusu birden çilek ile ilgili olmaya başladı. Bu tür durumları yaşayan başkaları da var.
Bir örnek daha vereyim. Ben yolda düz ilerliyordum. Sağımda ise araç yolu var. Gelen ve giden arabalar var. Arka tarafımdan araçlar geliyor ama ben hiç arkama bakmadım. Babam aklıma geldi, şimdi babam arabası ile geçer gider diye düşündüm ve o an tam da bu oldu. Düşündüğüm şey 1-2 saniye sonra oluverdi. Babam arka tarafımdan arabası ile yolda dümdüz ilerledi, arka tarafımdan gelecek şekilde.
Bu tür şeyler çok yaşadım ve yaşıyorum. Evren, ölüm, varlık, rüyalar da çok tuhaf şeyler.
Bugünlerde rüyamda köyümü görüyorum, rüyamda köyümü sık sık gördüğüm oluyor. Bir fark var ama, köy farklı bir gerçeklikte. Asla bu gerçekliğe benzemiyor. Ölen dedemi de köyde görüyorum rüyamda.
Dedem ölmüştü. Rüyamda dedemi görmüştüm bir gün. ''Dede, sen öldün, sen nasıl hala buradasın?'' diye sordum. O da kötü bir şey sormuşum gibi yüzünü buruşturarak eli ile ''git'' işareti yaptı.
Rüyada böyle akıllıca sorular sorunca, işlerine gelmiyor sanki.
 
Yastık oraya katlanarak konmuş olabilir. Siz de deneyebilirsiniz katladığınız yastık (eğer aksine bir engel yoksa) yavaş yavaş açılır ve eski haline döner.

Yastık açılıp eski haline geldiğinde bulunduğu yerde dengeli duramayabilir. Koltuğun kenarından bu sebeple düşmüş olması muhtemeldir.

Zaten cisimlerin kendiliklerinden oluşan hareketlenmeleri için değil de bilinçli olarak beyin gücü ile hareketlendirilmesine telekinezi denir diye biliyordum.
 
Bu konu bana şu filmi anımsattı: Kıyamet Gecesi - Vanishing on 7th Street
Gizem, gerilim ve korku içeren bu filmi izlemenizi öneririm. Benim için anlamlı bir film.
 

Geri
Yukarı