Telekinezi yaptım

Ortaokulda oldum şu an aynı lisedeyiz ama değişik bir sebepten ayrılmıştık. Ergence gelebilir ama çok üzülmüştüm hiçbir şeye gülmüyordum her günüm üzüntülü geçiyordu. Şimdi aynı lisedeyiz görünce kalbim hızlanır daha çok sevmek isterdim de o beni sevmez.

Hocam telekinezi ile alakası ne bunun ahahhah.

Ortaokulda oldum şuan aynı lisedeyiz ama değişik bir sebepten ayrılmıştık. Ergence gelebilir ama çok üzülmüştüm hiç bir şeye gülmüyordum her günüm üzüntülü geçiyordu. Şimdi aynı lisedeyiz görünce kalbim hızlanır daha çok sevmek isterdim de o beni sevmez.
En azından gerçek olay dürüst olalım.

Hocam inanmak sizin elinize kalmış bir şey bayağa uzaktan denedim.
Cidden saydın mı?

Ortaokulda oldum şu an aynı lisedeyiz ama değişik bir sebepten ayrılmıştık. Ergence gelebilir ama çok üzülmüştüm hiçbir şeye gülmüyordum her günüm üzüntülü geçiyordu. Şimdi aynı lisedeyiz görünce kalbim hızlanır daha çok sevmek isterdim de o beni sevmez.

Ne alaka?

En azından gerçek olay dürüst olalım.

Cidden saydın mı?

Saymadım ama uzaktım.

Telekinezi yapmadan önce de garip bir şey vardı. Rastgele bir şeyler yazıyorsun. Yok ben şöyle olacağım şuraya gideceğim şu da çıkış kodum, sonra bu garip kağıt parçasını yatağa koyunca "sözde" başka evrene geçiyorsunuz sizin "sözde" klonunuz sizin gibi davranıyor.

Bunu düşündükten sonra bu konu daha mantıklı geldi cidden.

Telekinezi yapmadan önce de garip bir şey vardı. Rastgele bir şeyler yazıyorsun. Yok ben şöyle olacağım şuraya gideceğim şu da çıkış kodum, sonra bu garip kağıt parçasını yatağa koyunca "sözde" başka evrene geçiyorsunuz sizin "sözde" klonunuz sizin gibi davranıyor.

Bunu düşündükten sonra bu konu daha mantıklı geldi cidden.

Anlamadım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı