Burada o sistemin mantığını anlatmama gerek yok herhalde. Rüya görüyorsunuz onu kontrol ediyorsunuz ama daha farklı bir şekilde (lucid rüya değil). Tabi ismini unuttum.
Bir tane tiktok videosu görmüştüm eskiden. "Neden ........ yapmalısın" diyip banyo yapan Harry Potter'ı (?) göstermişti.
Arkadaşlar inanmayabilirsiniz ama gerçekten telekinezi yaptım, parmaklarımda avucumda Enerji'yi hissedip Folyo'ya odaklandım ve 4,5 CM hareket ettirdim.
Enerji'ye inanıyorum. Dalga geçilecek bir durum göremiyorum. Nasıl bir enerji'ye sahip olduğunu bilmeyen insanlar işte. Kendinize gülün. Zaten biz et ve kemik yığınıyız değil mi? Enerjimiz yok. Asıl buna gülerim.
Enerji'ye inanıyorum. Dalga geçilecek bir durum göremiyorum. nasıl bir Enerji'ye sahip olduğunu bilmeyen insanlar işte. Kendinize gülün. zaten biz et ve kemik yığınıyız değil mi? Enerjimiz yok. Asıl buna gülerim.
Enerji'ye inanıyorum. Dalga geçilecek bir durum göremiyorum. Nasıl bir enerji'ye sahip olduğunu bilmeyen insanlar işte. Kendinize gülün. Zaten biz et ve kemik yığınıyız değil mi? Enerjimiz yok. Asıl buna gülerim.