Dursun Papi
Hectopat
Sigorta üzerine olan bir çağrı merkezinde çalışılır mı?
Evde değilmiş ama benimki ofisten.1 sene 2 ay gibi bir süreyle çalıştım Home Office olarak. Güzel bir şirket tavsiye ederim. Maaşı asgari ücret üzerinden yüksek veriyorlar evde çalıştığın için bir takım destekler sunuyorlar size. İşe girişinizden sonra hemen ÖSS yapıyorlar. Projeye göre vardiyalı sistem mevcut gece vardiyası veya 7/24 vardiyalı ve sabit vardiyalı birçok proje var.
Sadece satış üzerine olduğu için zorlayıcı olması ve mobbing gibi şeylerden şüphem var.Maaşı ve mesai saati iyise çalışılır.
Edit: Sigorta ama satış üzerine değil.Evde değilmiş ama benimki ofisten.
Sadece satış üzerine olduğu için zorlayıcı olması ve mobbing gibi şeylerden şüphem var.
Asgari hocam.Maaşı ve mesai saati iyise çalışılır.
Hocam şu an gördüğümüz şeyler bana çok ağır geldi. Unity programını öğreniyoruz ama sadece ofisteki pc’de öğretildiği için kendi bilgisayarımda deneyemiyorum. Ne yapmamı önerirsin?1 sene 2 ay gibi bir süreyle çalıştım Home Office olarak. Güzel bir şirket tavsiye ederim. Maaşı asgari ücret üzerinden yüksek veriyorlar evde çalıştığın için bir takım destekler sunuyorlar size. İşe girişinizden sonra hemen ÖSS yapıyorlar. Projeye göre vardiyalı sistem mevcut gece vardiyası veya 7/24 vardiyalı ve sabit vardiyalı birçok proje var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.