Teleperformance şirketinde çalışılır mı?

1 sene 2 ay gibi bir süreyle çalıştım Home Office olarak. Güzel bir şirket tavsiye ederim. Maaşı asgari ücret üzerinden yüksek veriyorlar evde çalıştığın için bir takım destekler sunuyorlar size. İşe girişinizden sonra hemen ÖSS yapıyorlar. Projeye göre vardiyalı sistem mevcut gece vardiyası veya 7/24 vardiyalı ve sabit vardiyalı birçok proje var.

1 sene 2 ay gibi bir süreyle çalıştım Home Office olarak. Güzel bir şirket tavsiye ederim. Maaşı asgari ücret üzerinden yüksek veriyorlar evde çalıştığın için bir takım destekler sunuyorlar size. İşe girişinizden sonra hemen ÖSS yapıyorlar. Projeye göre vardiyalı sistem mevcut gece vardiyası veya 7/24 vardiyalı ve sabit vardiyalı birçok proje var.
Evde değilmiş ama benimki ofisten.

Maaşı ve mesai saati iyise çalışılır.
Sadece satış üzerine olduğu için zorlayıcı olması ve mobbing gibi şeylerden şüphem var.

Evde değilmiş ama benimki ofisten.

Sadece satış üzerine olduğu için zorlayıcı olması ve mobbing gibi şeylerden şüphem var.
Edit: Sigorta ama satış üzerine değil.

Maaşı ve mesai saati iyise çalışılır.
Asgari hocam.

Hocam şu an gördüğümüz şeyler bana çok ağır geldi. Unity programını öğreniyoruz ama sadece ofisteki pc’de öğretildiği için kendi bilgisayarımda deneyemiyorum. Ne yapmamı önerirsin?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı