Teleskop Önerisi

• Konuyu başlatan müres
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.413

müres

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar. Öncelikle ben birkaç gün içinde teleskop almak istiyorum. Çok önceden beri gökyüzü ile ilgileniyorum ama ne tür bir teleskop alacağıma hala karar veremedim. Jüpiter ve uydularına, Satürn ve halkasına bakmak istiyorum. Bu amaçlara uygun en ucuz teleskop nedir? Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim cati katimda cocuklar icin aldigim bir Seben marka teleskop var 900-76 Reflektor versiyonu, gayet menmunum.

Fiyat yasadigim ülke icin gayet uygun.

07.03.2017_195102.jpg

Ya aslında Almanya'ya gittiğimde alacaktım ama yer sıkıntısı olduğu için alamadım. Türkiye'de yok herhalde bu marka hiç duymadım. Bir bakayım var mı diye, sen her ihtimale karşı burada bulacağım bir muadilini de yazar mısın zahmet olmazsa ? Bu arada teşekkür ederim önerin için.

Bir bakayım var mı diye, sen her ihtimale karşı burada bulacağım bir muadilini de yazar mısın zahmet olmazsa ?

Bir arastirayim bulursam geri dönüs yaparim, geri dönüs yapmamis isem bulmamisim demektir.

<konudisi>Aklima Kemal Sunal'in filmi geldi ben buraya cikmissam cikmisimdir, cikmamissam cikmamisimdir... :)</konudisi>

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı