Televizyon için soundbar önerisi

Ipares

Hectopat
Katılım
1 Eylül 2020
Mesajlar
1.450
Makaleler
7
Çözümler
6
Yer
Izmir
Salonumuzda 11 yıldır kullandığımız Samsung markalı televizyonu değiştirme kararı aldık. Şu anda kullandığımız boyut salonumuza göre çok küçük kaldığından en az 60 inçlik bir ekrana geçmemiz gerekiyordu.
Günümüzde LG, Samsung gibi kaliteli markaların 60 inç üzeri en ortalama televizyonları bile 16-18K civarından başladığı ve bizim de şu anlık böyle bir bütçemiz olmadığı için diğer evde kullandığımız 55-60 inçlik televizyonu eve getirmeyi planlıyoruz.
Bu bahsettiğim televizyon markası ahım şahım olmayan, teknik özelliklerine göre 4K olan (muhtemelen HDMI benzeri çıkışlarda 4K desteklemiyordur) bir Grundig misali markaya sahip bir televizyon.

Haliyle bu televizyondan alacağımız ses ile Samsung'un sesi kıyaslanamaz. Televizyon ile oturma grubu arasında da fark edilir bir mesafe olduğundan sesin iyi bir şekilde gitmesi gerekiyor.
Bu yüzden hem bu televizyonda daha fazla özelliğe sahip olmak için Mi TV Stick veya Mi Box S alıp hem Android TV haline getirmeyi, hem de Soundbar misali bir ses cihazı ile gerek TV izlerken gerek de Mi Stick kullanırken sesi oradan almayı planlıyoruz.
Televizyonu sadece görüntü için kullanacağız, uydu alıcısını kullanmayacağız.

Mi Box S ve TV+ kutusu (Vestel) ile kullanabileceğimiz, ses seviyesi ve bass konusunda tatmin edici (mümkünse subwoofer'ı olan) olan bir soundbar arıyoruz.
Mi Box S bağlayabilmemiz için jak (AUX), TV+'a bağlayabilmemiz için ise Optik giriş lazım. Bu iki girişi de aynı anda barındıran bir cihaz lazım.

Bütçe konusunda biraz esneğiz ama 5-6Bin TL bandına yakın olursa seviniriz.
 
"T450 Samsung t serisi soundbar" öneririm kullanıyorum subwoofer da var bass ı gayet iyi veriyor. Bluetooth, optik ve USB girişleri de var.
 
"T450 Samsung t serisi soundbar" öneririm kullanıyorum subwoofer da var bass ı gayet iyi veriyor. Bluetooth, optik ve USB girişleri de var.
Teşekkürler dostlar. Samsung HW-B450/TK modelinde karar kıldım. Elimde kalan bütçeyle salonda televizyonun olduğu bomboş duvara ahşap akustik düzenleme ve ses yalıtımı yapmak istedim.
Komşular sıkıntı çıkarmasın :D

Hocam T450 modelini stokta bulamadım maalesef.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı