emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #1 Açıldığı gibi limit dışı oluyor monitörüm bozuldu nasıl yapabilirim güvenli moda almam imkansız galiba. Dosya Ekleri IMG_20220906_134050.jpg 73,5 KB · Görüntüleme: 106
Açıldığı gibi limit dışı oluyor monitörüm bozuldu nasıl yapabilirim güvenli moda almam imkansız galiba.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.737 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 6 Eylül 2022 #2 Kabloyu bilgisayarınıza HDMI olarak mı bağladınız? Yoksa VGA olarak mı? Anten bağlayıp seçeneklerden TV'yi de seçmeyi dener misiniz? Artı 0 Eksi
Kabloyu bilgisayarınıza HDMI olarak mı bağladınız? Yoksa VGA olarak mı? Anten bağlayıp seçeneklerden TV'yi de seçmeyi dener misiniz?
KS KS emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #3 RivalsX dedi: Kabloyu bilgisayarınıza HDMI olarak mı bağladınız? Yoksa VGA olarak mı? Anten bağlayıp seçeneklerden TV'yi de seçmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Vga ( tek vga girişi uygun televizyon için) Pc deydi tvyi seçtiğimde ekran geliyor fotoğraf ekte Dosya Ekleri IMG_20220906_134703.jpg 334,4 KB · Görüntüleme: 112 IMG_20220906_134709_1.jpg 261,7 KB · Görüntüleme: 76 Artı 0 Eksi
RivalsX dedi: Kabloyu bilgisayarınıza HDMI olarak mı bağladınız? Yoksa VGA olarak mı? Anten bağlayıp seçeneklerden TV'yi de seçmeyi dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Vga ( tek vga girişi uygun televizyon için) Pc deydi tvyi seçtiğimde ekran geliyor fotoğraf ekte
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.737 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 6 Eylül 2022 #4 emirtpp dedi: VGA ( tek VGA girişi uygun televizyon için) PC deydi TV'yi seçtiğimde ekran geliyor fotoğraf ekte. Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu varsa eğer bir deneyin. Ekranda göründüğüne göre HDMI girişi de mevcutmuş. Artı 0 Eksi
emirtpp dedi: VGA ( tek VGA girişi uygun televizyon için) PC deydi TV'yi seçtiğimde ekran geliyor fotoğraf ekte. Genişletmek için tıkla... HDMI kablosu varsa eğer bir deneyin. Ekranda göründüğüne göre HDMI girişi de mevcutmuş.
KS KS emirtpp Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 677 Yer Pansilvanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2022 #5 RivalsX dedi: HDMI kablosu varsa eğer bir deneyin. Ekranda göründüğüne göre HDMI girişi de mevcutmuş. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım gt 620 mallesef yok hocam sizce yapılır mı bugün satış yapıcaktım acil lazım Hocam vga yı anakarttakı girişe taktım şimdi sinyal yok diyor RivalsX dedi: HDMI kablosu varsa eğer bir deneyin. Ekranda göründüğüne göre HDMI girişi de mevcutmuş. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
RivalsX dedi: HDMI kablosu varsa eğer bir deneyin. Ekranda göründüğüne göre HDMI girişi de mevcutmuş. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım gt 620 mallesef yok hocam sizce yapılır mı bugün satış yapıcaktım acil lazım Hocam vga yı anakarttakı girişe taktım şimdi sinyal yok diyor RivalsX dedi: HDMI kablosu varsa eğer bir deneyin. Ekranda göründüğüne göre HDMI girişi de mevcutmuş. Genişletmek için tıkla...