Televizyon, monitör olarak kullanılır mı?

aynali_martin44

Picopat
Babamlardan daha 5 yıllık çok güzel bir bir LG televizyon getirdim. Anten kısmına çatıdan su geldiği için yanmış. Sizce laptopa monitör olarak kullanabilir miyim?

Babamlardan daha 5 yıllık çok güzel bir bir LG televizyon getirdim. Anten kısmına çatıdan su geldiği için yanmış. Sizce laptopa monitör olarak kullanabilir miyim?
Çözünürlüğü ve boyutu rahatsız etmiyorsa (ki güncel cihazlarda o sorun olmaz) kullanmamanız için hiç bir sebep yok.

Anten kablosundan gelen su dahili uydunun tunerini yakar. Dahili uydu çalışmaz . Şuan bu cevabı yazarken monitörüm serviste olduğu için sizinki gibi çatıdaki anten kablosundan su gelmesi ile uydusu bozulan tv yi monitör olarak kullanıyorum

Benim 2. monitör dandik bi 32 inç tv. Çalışıyorsa kulalnılır, neden olmasın. İnput lag ve genel gecikmesi gerçek bir monitöre göre çok daha kötü oalcaktır, özellikle de biraz eski bir modelse.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı