Televizyon montesi basit mi?

adasdf

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iyi sosyaller.
Ilk kez bir TV almayı planlıyorum, uyduya bağlantı yapmayacağım ve sadece internet üzerinden Netflix vb uygulamaları için aliyorum. TV'nin ayaklarını vidalamak dışında bir kurulum işlemi gerekiyor mu?
Saçma bir soru belki de biliyorum ama servise ihtiyaç duyup duymayacağımı anlamak istiyorum. Vatan, MediaMarkt gibi yerlerden almayacağım çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Basit bence. Kaç inç bu arada. Fazla büyükse biraz zor olabilir. Duvara asmayacaksanız kendiniz takabilirsiniz ama bir sorun çıktığında servis takmadığı için siz kusurlu oluyorsunuz diye biliyorum.

Kurulumu çok basit; ayaklarını takıp fişe ve Wi-Fi'a bağladın mı tamamdır, hemen kullanmaya başlayabiliyorsun. Yalnız üreticinin garanti politikasını bir kontrol etmekte fayda var, çünkü bazı markalar garantinin geçerli olması için kurulumun illa resmi servis tarafından yapılmasını ve cihazın onlar üzerinden aktive edilmesini şart koşuyor.

Basit bence. Kaç inç bu arada. Fazla büyükse biraz zor olabilir. Duvara asmayacaksanız kendiniz takabilirsiniz ama bir sorun çıktığında servis takmadığı için siz kusurlu oluyorsunuz diye biliyorum.
43 inç hocam. Samsung veya Philips alacağım servisleriyle görüşeyim olmadı.

Kurulumu çok basit; ayaklarını takıp fişe ve Wi-Fi'a bağladın mı tamamdır, hemen kullanmaya başlayabiliyorsun. Yalnız üreticinin garanti politikasını bir kontrol etmekte fayda var, çünkü bazı markalar garantinin geçerli olması için kurulumun illa resmi servis tarafından yapılmasını ve cihazın onlar üzerinden aktive edilmesini şart koşuyor.
Samsung veya Philips almayı düşünüyorum resmi servisini arayıp bir danışayım olmadı

43 inç hocam. Samsung veya Philips alacağım servisleriyle görüşeyim olmadı.

Samsung veya Philips almayı düşünüyorum resmi servisini arayıp bir danışayım olmadı.

Kurarken zarar verirseniz garantiye almıyorlar diye biliyorum hocam. Kendinize güveniyosanız yapın ya da böyle bir durum var mı sorun.

Servis en mantıklı tercih olur hocam. Siz hasar vermezsiniz belki ama taşımada ya üretim kaynaklı bir sorun olur kolayca iade/değişim yaparsınız.
Garanti sistemi çok saçma geldi ama mecbur servis çağıracağız 5dklık iş için yapacak birsey yok. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için

Kurarken zarar verirseniz garantiye almıyorlar diye biliyorum hocam. Kendinize güveniyosanız yapın ya da böyle bir durum var mı sorun.
Hocam bir sorun yok fakat eve yeni taşındım ve çok usta/servis gerektirecek iş oldu ve artık gına geldi,5dk lık iş için çağırmak istemedim ama mecbur çağıracağım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı