Onlar ters çalışmaz.
Merhaba, bazen çeşitli sebeplerden dolayı dönüştürücü kullanmak zorunda kalıyoruz. Bazense maalesef yanlış seçimler olabiliyor. Sizler türleri ve doğru seçim hakkında yardımcı olmaya çalışacağım. Dönüştürücü seçerken bazı modeller karşımıza çıkıyor. Bunlarda ilk olan PC (ekran kartı, anakart...
Sizin için HDMI Switch de uygun gözüküyor. İki adet HDMI cihazı tek monitörde kullanabilirsiniz.
İthal ürün olduğu için bayağı beklemem gerek sanırım, biraz çabuk bir çözüm arıyorum. Köydeyim TV lazım bir an önce çözülmesi lazım
.
Temel derdim şu, elimde iki HDMI cihaz var diyelim. Bunların ikisini birden ses dahil monitöre nasıl aktarırım? Oradan da ses çıkışı almak istiyorum. Daha monitör de almadım, en makul çözüm ne olur acaba? Daha uydu alıcısı da almadım ama HDMI dışı alternatif yok gibi orada. Çoğunda ses çıkışı da yok HDMI'dan aktarıyor anladığım kadarıyla.
2 HDMI girişli monitör seçeneği bayağı az ilk onlara baktım ama makul bir şey bulamadım bir şu var ama satıcı güvenilir mi bilmiyorum:
Acer KA270bmiix Monitör UM.HX0EE.026 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Giriş sayısına göre filtreleme yapan başka sitede bulamadım, epey tüm monitörleri listeliyor mu bilmiyorum.
DVI üzerinden ses aktarmak mümkün mü? Şöyle bir aparat ile DVI'dan ses alabilir miyim?
Başka yöntemler mümkünse onlar da olabilir.
Rahatsız ediyorum ama şöyle bir cihaza denk geldim.
Şu akıllı monitörde 2 tane HDMI giriş görünüyor:
Samsung LS27CM501EUXUF (S27CM501) Monitör S27CM501EU detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Bluetooth da var. Böyle bir cihazla Bluetooth hoparlör kullanarak iki cihazın da sesini alabilir miyim? Öyleyse en ideal çözüm bu gibi duruyor.
Yardımlarınız için çok teşekkürler bu Smart Monitörden sipariş ettim. Üzerinde hoparlör de varmış ve ses kalitesi de gayet iyi diyorlar. Baktığım televizyonlarda bile sesi çok eleştirmişlerdi bu çok daha iyi denk geldi
.
2 HDMI girişi ve biri Arc destekli. Tam aradığım ürün gibi duruyor. Böyle kullanmayı düşünen arkadaşlar varsa bakabilirler. Televizyon amaçlı alıp harici uydu alıcı takan bayağı var. Bayağı mantıklı gibi duruyor.
Bu akıllı ekranı aldım, memnun kaldım. Sırf kumandası var, HDMI kaynakları arasında geçmek rahat olur diye almıştım ama Android kutu kullanmama gerek bile kalmadı. İçindeki Tizen sistemde istediğim her şey vardı. Ne kadar açık yazabiliyoruz forum kuralları gereği bilemiyorum ama Android Box ile yapıp bunda yapamadığım hiçbir şey olmadı. Akıcılık konusunda da sorun yaşamadım.