- Makaleler
- 1
Daha fazla
Elimde Android box var özellikleri şöyle:
Küçük odada kullanmak için ufak Android TV bakıyorum. Aklımdaki modeller şunlar:
www.epey.com
www.epey.com
Fiyatlar ortada. Bunun yerine şunu alıp uydu alıcı + elimdeki kutuyu kullanmam daha mı mantıklı olur?
www.epey.com
Televizyonun parlaklığı daha iyi olur diye düşündüm ama o hepsi 250CD.
TV'lerde Android kısmına da 1GB RAM koymuşlar. Benim elimdeki kutu 4 GB, hafıza elimdeki kutuda 64, TV'lerde 8, işlemci vs. aynı. Neden RAM koymuyorlar anlamak zor, bu AIDA görüntüsünü cihaz yeni açıldığında aldım 1GB kafadan sistem yiyor zaten.
Sizce hangi seçenek daha mantıklı? Başka TV ya da monitör tavsiye ederseniz onu da düşünebilirim. Smart olmayan TVlere falan da baktım ama yerli üretim HD Ready Smart'sız TV'ler zaten bu monitörün fiyatında.
Küçük odada kullanmak için ufak Android TV bakıyorum. Aklımdaki modeller şunlar:
Daewoo 32DE54FA Full HD (FHD) TV
Daewoo 32DE54FA Full HD (FHD) TV 20276671 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Toshiba 32LA3B63DT Full HD (FHD) TV
Toshiba 32LA3B63DT Full HD (FHD) TV detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Fiyatlar ortada. Bunun yerine şunu alıp uydu alıcı + elimdeki kutuyu kullanmam daha mı mantıklı olur?
Samsung LS24R350FZRXUF (S24R350) Monitör
Samsung LS24R350FZRXUF (S24R350) Monitör S24R350FZR detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Televizyonun parlaklığı daha iyi olur diye düşündüm ama o hepsi 250CD.
TV'lerde Android kısmına da 1GB RAM koymuşlar. Benim elimdeki kutu 4 GB, hafıza elimdeki kutuda 64, TV'lerde 8, işlemci vs. aynı. Neden RAM koymuyorlar anlamak zor, bu AIDA görüntüsünü cihaz yeni açıldığında aldım 1GB kafadan sistem yiyor zaten.
Sizce hangi seçenek daha mantıklı? Başka TV ya da monitör tavsiye ederseniz onu da düşünebilirim. Smart olmayan TVlere falan da baktım ama yerli üretim HD Ready Smart'sız TV'ler zaten bu monitörün fiyatında.
Son düzenleyen: Moderatör: