Televizyona Windows Yüklenir mi?

@Recep Baltaş Hocamın bir konuda söylediği;
TV'lerde genelde kısıtlı komut setine sahip bir işlemci vardır. Windows ise x86_64 mimarisi gerektirir. TV, ancak onun için özel olarak yazılan işletim sistemini çalıştırabilir. USB belleğin içinde de işlemci olmadığına göre...

TV'lerde genelde kısıtlı komut setine sahip bir işlemci vardır. Windows ise x86_64 mimarisi gerektirir. TV, ancak onun için özel olarak yazılan işletim sistemini çalıştırabilir. USB belleğin içinde de işlemci olmadığına göre...
Çalıştırması imkansız. Smart televizyonların hafızası 200 mb bile değil toplasan.

TV'lerde genelde kısıtlı komut setine sahip bir işlemci vardır. Windows ise X86_64 mimarisi gerektirir. TV, ancak onun için özel olarak yazılan işletim sistemini çalıştırabilir. USB belleğin içinde de işlemci olmadığına göre...

Hocam bir işletim sistemi gördüm trials diye. Sadece USB ile çalışıyor. Öyle de mi çalışmaz?

Hocam bir işletim sistemi gördüm trials diye. Sadece USB ile çalışıyor. Öyle de mi çalışmaz?

Çalışmaz. Komut seti kısıtlı diyoruz ya? Ram falan peki? Onlar kutsal güçlemi geliyor sisteme?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı