emirk12
Picopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar mevzu biraz derin öncelikle bir PS almak istiyordum fakat 4 mü 5 mi arasında giderken malum fiyatlardan dolayı da evde zaten halihazırda bir oyuncu bilgisayarım var diye PS'den vazgeçtim kendim çalışıyorum işten geldikten sonra 1,2 saat de olsa oyun oynamak istiyorum fakat bilgisayar başında dikilmektense televizyon karşısında oyun oynamak daha cazip geliyor, biraz araştırma yaptım öğrendiğim kadarı ile en mantıklısı akıllı TV'ye Xbox kurup xCloud sisteminden oyun oynamaktı. Oynamak istediğim oyun FIFA ve birkaç hikayesi olan oyun bunlar için de gidip PS ya da Xbox almak hiç mantıklı gelmiyor.
İşin özeti ben televizyona Xbox indirip xCloud kullanabilir miyim? Nasıl olacak yaptığım araştırmalarda sanırım sistem Türkiye de kullanılmıyor yurt dışında kullanabiliyor kullabilsem de televizyondan FIFA vs. gibi oyunlar oynayabilir miyim?
İşin özeti ben televizyona Xbox indirip xCloud kullanabilir miyim? Nasıl olacak yaptığım araştırmalarda sanırım sistem Türkiye de kullanılmıyor yurt dışında kullanabiliyor kullabilsem de televizyondan FIFA vs. gibi oyunlar oynayabilir miyim?
Son düzenleyen: Moderatör: