Televizyona Xbox indirip xCloud kullanılabilir mi?

emirk12

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar mevzu biraz derin öncelikle bir PS almak istiyordum fakat 4 mü 5 mi arasında giderken malum fiyatlardan dolayı da evde zaten halihazırda bir oyuncu bilgisayarım var diye PS'den vazgeçtim kendim çalışıyorum işten geldikten sonra 1,2 saat de olsa oyun oynamak istiyorum fakat bilgisayar başında dikilmektense televizyon karşısında oyun oynamak daha cazip geliyor, biraz araştırma yaptım öğrendiğim kadarı ile en mantıklısı akıllı TV'ye Xbox kurup xCloud sisteminden oyun oynamaktı. Oynamak istediğim oyun FIFA ve birkaç hikayesi olan oyun bunlar için de gidip PS ya da Xbox almak hiç mantıklı gelmiyor.

İşin özeti ben televizyona Xbox indirip xCloud kullanabilir miyim? Nasıl olacak yaptığım araştırmalarda sanırım sistem Türkiye de kullanılmıyor yurt dışında kullanabiliyor kullabilsem de televizyondan FIFA vs. gibi oyunlar oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
VPN indirmen lazım ve çok stabil olmuyor bulut oyun sisteminde bir sürü şey kullandım tek cazip olan vpnden geforce now ultimate almak oldu bunun da fiyatı çok pahalı eğer konsol almak istemiyorsan en mantıklısı bence pcyi televizyona bağla

Çift bilgisayar var birisi Windows oyun bilgisayarı birisi Mac book Pro ofis bilgisayarım Mac book GFN indirdim zaten bağlamayı düşündüm fakat FIFA GFN desteklemiyormuş tek destekleyen Xbox telelevizyona VPN nasıl indireceğim ben direkt TV'den Xbox xCloud aracalığı ile FIFA oynamak istiyorum nasıl yapabilirim?

Olayı kısmı olarak şu şekil çözdüm Xbox Samsung televizyonda da Mi Box olan televizyonda da çıkmadı en son Mi Box olan televizyondan NVIDIA GeForce NOW indirip üyelik alıp konsol bağladım yalandan da olsa biraz oynatıyor FIFA falan inmiyor idarelik çözüm en iyisi konsol almak.

Olayı kısmı olarak şu şekil çözdüm Xbox Samsung televizyonda da Mi Box olan televizyonda da çıkmadı en son Mi Box olan televizyondan NVIDIA GeForce NOW indirip üyelik alıp konsol bağladım yalandan da olsa biraz oynatıyor FIFA falan inmiyor idarelik çözüm en iyisi konsol almak.

Mi Box'a APK ile kurmayı denediniz mi? Ben Amazon Fire TV Stick 4K cihazıma APK ile Xbox uygulamasını kurdum, aynı zamanda bir VPN kurdum ve onunla xCloud oyunlarına girebiliyorum. GeForce NOW kadar pratik olmuyor gerçi ama idare eder

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı