#Televizyonaçmıyoruz kampanyası

Arkadaşlar, gerek TV kanallarına, gerek sosyal medya platformlarına uygulanan sansür, karatma ve yasaklanma olaylarından ötürü Twitter'da bir kampanya başlatıldı. Kampanyanın adı ise #televizyonaçmıyoruz adında bir kampanya başlatıldı ve gündem de ilk sırada şu an buyurun:

Opera Anlık Görüntü_2020-07-03_165945_twitter.com.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben pek TV izleyen birisi degilim. Ne izleyecegime genelde kendim karar veriyorum. TV'yi acinca bazi insanlarin yaptiklari bos propagandalari görmekten biktim.

TV'nin basina gecip söyle bir iki zap yapayim diyorsunuz, günün 7/24'ü malum sahsin propagandasina ve bos beles siyasilerin tartismalarina denk geliyorsunuz. Ben mecbur muyum her Allah'in günü sizin sifatinizi görmeye kardesim. Kemal Sunal fimlerine denk geliyorum, alayi sansürlü oluyor. Direkt kapatiyorum.

Hem milletten TRT vergisi adi altinda harac alacaklar, hem de milletin izledigine karisacaklar. Yok öyle yagma. Hirsizlikta ve terbiyesizlikte sinir tanimiyorlar artik.

Bir de bunlar gibi dümenciler millete müslümanlik satmaya calisiyor. Insan iyice cildiriyor.

Ben pek TV izleyen birisi degilim. Ne izleyecegime genelde kendim karar veriyorum. TV'yi acinca bazi insanlarin yaptiklari bos propagandalari görmekten biktim.

TV'nin basina gecip söyle bir iki zap yapayim diyorsunuz, günün 7/24'ü malum sahsin propagandasina ve bos beles siyasilerin tartismalarina denk geliyorsunuz. Ben mecbur muyum her Allah'in günü sizin sifatinizi görmeye kardesim. Kemal Sunal fimlerine denk geliyorum, alayi sansürlü oluyor. Direkt kapatiyorum.

Hem milletten TRT vergisi adi altinda harac alacaklar, hem de milletin izledigine karisacaklar. Yok öyle yagma. Hirsizlikta sinir tanimiyorlar artik.
Aynı mesajı iki defa yollamışsınız. Farkında mısınız?

Oylamaya katılan ve sansürlere karşı tepki gösteren herkese teşekkür ederim.Oylamanın bitmesine yaklaşık 21 saat var.
Biz katılmıyoruz çünkü PC monitörü olarak TV benzeri aletler kullanıyoruz ailecek.
Biz uydu kanallarından bahsediyoruz.

Bu konu burada kapanmıştır.😂😂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Opera Anlık Görüntü_2020-07-03_224322_www.technopat.net.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı