Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 13 Şubat 2023 #1 Uydu ile bağlı sinyal yok ve kanallar gözükmüyor. Dosya Ekleri 20230213_134733.jpg 198,1 KB · Görüntüleme: 405
Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 13 Şubat 2023 #2 Skaylia dedi: Uydu ile bağlı sinyal yok ve kanallar gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Kanal taraması yaptınız mı? Artı 0 Eksi
Skaylia dedi: Uydu ile bağlı sinyal yok ve kanallar gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Kanal taraması yaptınız mı?
KS KS Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 13 Şubat 2023 #3 Deniz24386 dedi: Kanal taraması yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet, bulmuyor. Artı 0 Eksi
ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.886 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #4 Hocam bu tarz tv’lerin dahili uyduları kalitesiz oluyor. Bende de Dijitsu var uydusu çok dandik. Harici taktım bir sıkıntı olmadı . Artı 0 Eksi
Hocam bu tarz tv’lerin dahili uyduları kalitesiz oluyor. Bende de Dijitsu var uydusu çok dandik. Harici taktım bir sıkıntı olmadı .
KS KS Skaylia Hectopat Katılım 3 Temmuz 2022 Mesajlar 693 Çözümler 6 13 Şubat 2023 #5 ATA 1881 dedi: Hocam bu tarz TV'lerin dahili uyduları kalitesiz oluyor. Bende de Dijitsu var uydusu çok dandik. Harici taktım bir sıkıntı olmadı. Genişletmek için tıkla... Başka yolu yok mu hocam ev eşyalı şekilde kiraladim gereksiz masraf yapmak istemiyorum. Artı 0 Eksi
ATA 1881 dedi: Hocam bu tarz TV'lerin dahili uyduları kalitesiz oluyor. Bende de Dijitsu var uydusu çok dandik. Harici taktım bir sıkıntı olmadı. Genişletmek için tıkla... Başka yolu yok mu hocam ev eşyalı şekilde kiraladim gereksiz masraf yapmak istemiyorum.
ATA 1881 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ocak 2019 Mesajlar 1.886 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #6 Skaylia dedi: Başka yolu yok mu hocam ev eşyalı şekilde kiraladim gereksiz masraf yapmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Valla hepsiburada premium’a üye ol. Aylık 10 tl. Diziler filmlerin yanında canlı kanal var bayağı , çoğu kanal var sen bilirsin.pc vardır heralde kabloyla bağlar kullanırsın. Artı 0 Eksi
Skaylia dedi: Başka yolu yok mu hocam ev eşyalı şekilde kiraladim gereksiz masraf yapmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Valla hepsiburada premium’a üye ol. Aylık 10 tl. Diziler filmlerin yanında canlı kanal var bayağı , çoğu kanal var sen bilirsin.pc vardır heralde kabloyla bağlar kullanırsın.
G gokan90 Megapat Katılım 13 Ekim 2013 Mesajlar 213 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2023 #7 Merhaba, Televizyon içinden bağlantı ayarlarını doğru yaptınız mı? Örneğin LNB tercihi vb. Bir de AWOX markasının hangi modeli? belirtirseniz daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim. Ek olarak yardımcı olması açısından bir video paylaşıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Merhaba, Televizyon içinden bağlantı ayarlarını doğru yaptınız mı? Örneğin LNB tercihi vb. Bir de AWOX markasının hangi modeli? belirtirseniz daha sağlıklı olacağı kanaatindeyim. Ek olarak yardımcı olması açısından bir video paylaşıyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et