Televizyonu internete bağlama nasıl yapılır?

331087

Hectopat
Arkadaşlar yaklaşık 10 senelik LCD televizyon var evde. Onu internete bağlayamıyorum. Kablosuz adaptör takılı değil hatası veriyor. En basit ve en ekonomik şekilde bu televizyonu internete nasıl bağlayabilirim? En azından YouTube'a girebilirsem yeter.

Bu arada dipnot olarak şunu da söyleyeyim, televizyondaki her şey eski sürüm ve güncellenmesi imkansız galiba yani internete bağlanabilsem bile uygulamaların çalışacağından şüpheliyim.

Hocam, tavsiyem TV Box almanız. Güncel uygulama desteği bitiktir.

Mi TV stick ile 30 yıllık tüplü televizyonu bile internete bağlayıp YouTube Netflix açabilirsin 350 TL MediaMarkt'ta öyle görmüştüm onlarda bir tane alabilirsin.

Televizyonun kendisinde internet yok sanırım. Bu durumda Xiaomi Mi Box veya TV+ ready gibi bir cihaza ihtiyacınız var. Mi Box işinizi görecektir.

Mi TV stick ile 30 yıllık tüplü televizyonu bile internete bağlayıp YouTube Netflix açabilirsin 350 TL MediaMarkt'ta öyle görmüştüm onlarda bir tane alabilirsin.
Hocam mi box ve mi stick için hdmı gerekmiyor mu ? Merak ettim.

Bizim TV'de de internet yoktu mi TV stick aldık sizde alabilirsiniz.

İnternete bağlamayı başarabilsen bile sözleşmesi sona ermiştir yani yine de YouTube'a giriş yapamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…