Telltale'in yeni oyunu The Expanse: A Telltale Series 309TL'den Epic Games'e özel olarak çıkış yaptı

Katılım
19 Eylül 2021
Mesajlar
13.775
Makaleler
2
Çözümler
89
Yer
Ankara
Telltale Games battıktan sonra biri isim haklarını satın alıp şirketi yeniden açmıştı. Yeni şirketin ilk oyunu PS4, PS5, Xbox Series X/S ve PC'ye çıktı. PC'de Epic Games'e özel oldu. Merak etmeyin, bu oyun şirketin o batmasına sebep olan dandik ve baymış formül ile geliştirilmiş. Gerçek Telltale çalışanları farklı bir şirket kurup farklı formülde bir oyun yapıyorlar. Telltale severlerin o oyuna bakması daha iyi olur.

Oyunu satın almak için:
PS4/5(399TL):
Xbox Series X/S(113TL): PC(Epic Games)(309TL): PC(Steam): Satılmıyor.

Oyun en ucuz Xbox'ta satılırken en pahalı Playstation'da satılıyor.
 
Wolf Among Us varken onu erteleyip bununla uğraşmaları çok sinir bozucu. Bu şirket sürekli başarısız oldukları formülü tekrar deneyip farklı bir sonuç bekliyor. Belirli tutan yapımları üzerinden devam etmek yerine sürekli aynı tür ama yeni isimlerle çıkıp gelmeye devam edecekler. TWD serisinin içine ettiler bir Wolf Among Us kaldı ona da tüh dikmeden rahat etmeyecekler anlaşılan.
 
PS4'e çıkarken Xbox One'a çıkmamış sandım konuyu okudumda Xbox One'ada çıkmış oyun türkçe olsaydı 113 lirayı basardım direk.
 
PS4'e çıkarken Xbox One'a çıkmamış sandım konuyu okudumda Xbox One'ada çıkmış oyun türkçe olsaydı 113 lirayı basardım direk.
PS4'e çıkıp Xbox One'a çıkmayan benim bildiğim tek çoklu platform oyunu Resident Evil 4 Remake. Sony orada el altından iyi para yedirmiş Capcom'a.
 

Geri
Yukarı