Telpa'nın akıbeti

Gayet iyi bir servis olduğunu düşünüyorum. Garantisi geçen ay bitti. Yaklaşık 3 kere şarj girişi, 4 kere kulaklık girişi değişti. 2 kere orijinal şarj aleti, 3 kere de kulaklık değişimi yaptım. Fiyattan kısınca kalite düşüyor ama firma gerçekten çok ilgili. :)
Telefonum GM5 Plus ve bu mesaji ondan yazıyorum. :D

Bana kalırsa Telpa'ya karşı ön yargı oluşmuş durumda.
Katılıyorum. Profilo AVM'ye bizzat aracı mağazaya vermeden gidince 1 saatte veriyorlar. Vatan Bilgisayar'dan servise vereyim dedim 10 gün telefonsuz kaldım.

Hiç bir şey yapmadıkları telefon için 475 TL ücret aldılar benden. Garanti dışı kalma nedeni ise cihazın kasasında çizik varmış.

hocam şimdi adamların hakkını yemeyelim. o ücret kasanın değişmesi için alınmıştır. Kasadaki çizikler de sizin sorununuz olduğu için elbet garanti dışı kalır.
Şarjı bittikten sonra bir daha açılmayan telefonda benim ne hatam olabilir ? Ekranını değiştirmek istesem yada ekranı kırsam diyeceğim ki benim hatam.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı