Bim olsun a101 olsun yada ufak alışverişlerim olsun yemek siparişim olsun evet kullanıyorum şuana kadar bir sorun görmedim.Herkese merhaba. Bir arkadaşım bana sürekli kartlardaki temassız özelliğin güvenli olmadığını söylüyor. Sizce bu doğru mu ve siz kullanıyor musunuz?
Benim Enpara elime ulaştı ve temassız var fakat temassız ödeme yapınca nedense 4-5 saat sonra uygulamaya düşüyor harcama.Tüm kartlarımda var ve olmayan kartları da hiç kullanmıyorum. Özenle temassız için yeniletiyorum. Zaten 250 TL güvenlik limiti var ve üzeri için şifre istiyor. Biri kartınızı çalmadığı sürece sorun çıkmaz. Çalınırsa da harcama itirazı diye bir şey var.
Normal. İşlemler hemen yansımayabiliyor.Benim Enpara elime ulaştı ve temassız var fakat temassız ödeme yapınca nedense 4-5 saat sonra uygulamaya düşüyor harcama.
Hocam peki yeni kartların hepsi temassız mı? Yoksa özel belirtmem gerek mi temassız özelligi için?Tüm kartlarımda var ve olmayan kartları da hiç kullanmıyorum. Özenle temassız için yeniletiyorum. Zaten 250 TL güvenlik limiti var ve üzeri için şifre istiyor. Biri kartınızı çalmadığı sürece sorun çıkmaz. Çalınırsa da harcama itirazı diye bir şey var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.