Temazsız İninal kart markette kullanılır mı?

DreamChaser06

Hectopat
CS:GO operasyon alacaktım. İninal kartın kampayası varmış. Onunla almaya karar verdim. Çipsiz kart alacağım ama bu normal kredi kartı gibi markete pos cihazında çalışır mı? Para çekilir mi? Ya da başka İninal gibi kart öneriniz var mı?
Eklemeyi unutmuşum. 14 yaşındayım.

Son düzenleme:
CS:GO operasyon alacaktım. İninal kartın kampayası varmış. Onunla almaya karar verdim. Çipsiz kart alacağım ama bu normal kredi kartı gibi markete pos cihazında çalışır mı? Para çekilir mi? Ya da başka İninal gibi kart öneriniz var mı?
Eklemeyi unutmuşum. 14 yaşındayım.
Çipsiz kart dediğiniz ininalın yeni çıkardığı siyah kart mı ? Eğer o ise marketlerde geçiyor. Bir keresinde bimde kullanmıştım.

Evet yeni çipsiz.
Çip olmadan nasıl posta işlem görüyor?
Para yatırıp çekmek için ATM'de kartı kullanmanız gerekiyor. Kartı sokup şifrenizi girdikten sonra para çekme ya da yatırma işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Migros, Şok, Teknosa gibi mağazalardan da bakiye yükleme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı