Temel atmak için 3 kitap gerekir mi?

Arkadaşım diyorum ki temeli olmayan birisi, daha önce çok çalışmamış birisi kendi başına zor yapar. Anlıyorsundur umarım.

Geometri için ne kullanacaksınız?
"0'dan Başlamak istiyorum, 3 kitapla güvence altına alacağım. Onları sırasıyla karekök geometri 0, geometrinin ilacı ve 345 geometri olarak devam ettireceğim."

Zorlanacak derken o anlamda demedim. 2 yılda anca kazanır. İyi bir dershaneye gitse, onların kontrolü altında yapsa 1 yılda çok iyi kazanır.
Hocam, benim çalışma alışkanlığım yok değil. Ayrıca sözel derslerim gerçekten mükemmel ve 11'i çok iyi geçirdim. Sadece matematiğe az da olsa ağırlık vereceğim.

YKS çalışmalarına başlamadan önce matematikteki ortalamamın biraz altında olan temelimin sağlamlaştırılması için aktif matematik kitabından çalışmalara başladım. Ancak geçenlerde birini gördüm ve temel atmak için 3 kitaptan gidilmesi gerektiğini duydum. Bana göre tek kitap yeterli, ama hem bu düşünce biraz strese soktu hem de sizin de bir görüşünüzü almak istedim. (ben EA öğrencisiyim ve TYT için 3 kitaptan bitirme planım var, kolay, zor, orta seviyede olacak şekilde)

345 alabilirsin.Kolay sorulardan zor sorulara doğru gidiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı