Temel gıdada yüzde 8 olan KDV yüzde 1'e indirildi

Yenilenmiş telefonlarda %18'lik KDV'nin %1'e düşürülmesini ve firmanın indirimi yansıtmadığını gözlerimizle izlemiştik. Bu ülkede sorun bir değil. Sorunlardan biri de firma sorunudur. Fakat anlamıyorum insanlar firmaları eleştirmek yerine onlara hayranlık duyuyor.
 
Kesinlikle son kez akparti durun durun linçlemeyin hemen güzel bir teorim ve düşüncem var.

Ülkeyi bu parti bu hale getirdi ben bu seçimde ilk defa bu partiye oy verecem bu duruma bizi sokanlar hiç bir şey olmamıs gibi kacmayıp bu durumdan da bizi kendileri kurtarsınlar. Cunku bu vatandasın zihniyeti değişmediği sürece seçimi kaybettikten sonra hükümete hangi x parti geçerse geçsin direk onlara hücum edeceklerdir bundan son derece eminim.
 
@MrTurkishKebap bu seçimi de kazanırlarsa bir daha demokratik bir seçim olabileceğine inanmıyorum. Azerbaycan'daki gibi sembolik seçimlerle siyasal islam 50 yıl daha iktidarını sürdürür.
Kesinlikle son derece haklısınız. 100 150 yıl geriye gittik orta anadolu bunca yılda böyle bir darbe görmedi böyle bir hasar almadı bu saatten sonra da belimizi artık doğrultmamız neredeyse imkansız. Eğitim yok temel yapı yok fabrika yok iş yok üretim yok güvence yok hiç bir şey yok sadece YOK
 

Yeni konular

Geri
Yukarı