Temel matematik bittikten sonra AYT matematik çalışılır mı?

• Konuyu başlatan Ardaq
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 43
  • Görüntüleme 3.921
Sanırsam ayvayı yemiş olabilirim bir de diğer derslerde yok çok bilmiyorum. Neyse Allah büyük. Hayvan gibi çalışacağız artık.

Yaparsınız hocam merak etmeyin ama önce TYT matematiği yapın ardından AYT matematik geliyor.

Hocam benim lise bitti bende mezuna kaldım 1 senemi daha harcayamam dershaneye gidiyorum işte yoksa işe girip çalışıcağım kendi mesleğimden.

Anlıyorum hocam, ben ilk kez gireceksiniz sandım. O zaman gece-gündüz çalışmanız daha da önemlisi düzenli ve verimli çalışmanız lazım. Bir konuyu en iyi nasıl ve kimden anlıyorsanız o şekilde çalışmalısınız.

Anlıyorum hocam, ben ilk kez gireceksiniz sandım. O zaman gece-gündüz çalışmanız daha da önemlisi düzenli ve verimli çalışmanız lazım. Bir konuyu en iyi nasıl ve kimden anlıyorsanız o şekilde çalışmalısınız.

Allah'a şükür uzun süreler boyunca ders çalışabiliyorum. Dediğini de uygulayacağım. Teşekkür ederim.

Şu an temeli atamaya çalışıyorum. Zero matematik kampından Mert hocadan kampı bitirince direkt AYT konularına başlamalı mıyım kampına?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzlediğim video bu.

Şimdi sizin önceliğiniz TYT olmalı, AYT'ye TYT'de kendinizi yeterli hissettiğiniz zaman başlayın ki zaman kaybetmeyin. Evet, AYT daha önemli ancak TYT de azımsanamaz bu konuda, sonuçta AYT'nin temeli TYT çoğu derste. Bir de çalışacağınız dersi de alanınıza göre belirleyin ki boşa kürek çekmeyin.

Şimdi sizin önceliğiniz TYT olmalı, AYT'ye TYT'de kendinizi yeterli hissettiğiniz zaman başlayın ki zaman kaybetmeyin. Evet, AYT daha önemli ancak TYT de azımsanamaz bu konuda, sonuçta AYT'nin temeli TYT çoğu derste. Bir de çalışacağınız dersi de alanınıza göre belirleyin ki boşa kürek çekmeyin.

Alan derken hocam anlamadim.

Dosya Ekleri

• SmartSelect_20241002_202450_Opera.jpg
    SmartSelect_20241002_202450_Opera.jpg
    162,8 KB · Görüntüleme: 31
Hedefim hocam AYT Mekatronik o da sayısala giriyor istediğim bölüm fakat dershanede EA sınıfındayım. Fotoğrafta belli hocam.
EA isen sayısala bulaşma, şu saatten sonra eğer üstün zeka değilsen yetişmez. Bak sene başında ben de aynı şeyi düşündüm ama sonra vazgeçtim. Hem sen temel atmaya çalışıyorsun, hiç ama hiç olmaz ama sen bilirsin mezuna da kalabilirsin.

Hedefim hocam AYT Mekatronik o da sayısala giriyor istediğim bölüm fakat dershanede EA sınıfındayım. Fotoğrafta belli hocam.

Hocam, bu durumda fizik, kimya, biyolojiyi tek başınıza öğrenmeniz lazım ya da sayısal sınıfa geçebiliyorsanız geçin. Ben sayısalım mesela fizik, kimya, biyoloji de bakmak zorundayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı