Temel matematik bittikten sonra AYT matematik çalışılır mı?

Biyolojiyi nasıl sevmezsiniz ya. Tamam TYT kısmı sıkıcı ama AYT çok daha eğlenceli ve gündelik konuları var bence. Benim en severek çalıştığım ders AYT Biyoloji'dir mesela.

Hocam, sevdiğim konuları da var ama biyoloji çoğunlukla sözel ağırlıklı işlem gerektiren çok az yer var, %80'i zaten ezber ben de bunları pek sevmiyorum. Ama örnek veriyorum alıyorsun fizikte bir formül bu formülü istediğin şekle sokup istediğin yerde kullanabiliyorsun.

Hocam sınav çerez fakat ben otomasyon okudum yani bu bölümün lisesini okudum bölüm zor. Bana görede bölüm kolay dersler zor xd.

Yapılabilir mi sizce 250 günde.

Size bağlı, eğer gönülden ister ve buna göre de verimli çalışırsanız Allah büyük.

Vallaha şu an daha da motive oldum açıkçası mutlu oldum. Aklıma geldi sizce 2 yıllığı tutturdum diyelim 2'den 4E çekmek istedim DGS ile DGS kolay bir sınavmı acaba yani yapılabilir mi?

Vallaha şu an daha da motive oldum açıkçası mutlu oldum. Aklıma geldi sizce 2 yıllığı tutturdum diyelim 2'den 4E çekmek istedim DGS ile DGS kolay bir sınavmı acaba yani yapılabilir mi?

Şahsen pek bir bilgim yok.

Hocam sınav çerez fakat ben otomasyon okudum yani bu bölümün lisesini okudum bölüm zor. Bana görede bölüm kolay dersler zor xd.

Yapılabilir mi sizce 250 günde.

Hocam Allah aşkına 250 günde adam gibi çalışırsanız bu netlerin kat ve kat üstünü yaparsınız. Sayısal öğrencisi olduğum için demiyorum bakın gerçekten çerez netler bunlar.

Hocam ben fiziğide severimde kimyadan pek haz almam. 9-10'da çok boşlamıştım halen kimyadan bazı yerlerde ufak ufak eksiklerim çıkıyor.

Abim "Bilgisayar Programcılığı" okuyu DGS ile 4 yıla tamamladı ve şu an yazılımcı olarak çalışıyor, gayet de mümkün. Sen bilirsin tabi, klavye arkası yazılarla geleceğini belirleme.

Peki üniveristenin fakultesine baktım kötü diyorlar da biraz daha araştıracağım peki Ege Üniversitesi olur mu netler bu şekilde.

Abim "bilgisayar programcılığı" okuyu DGS ile 4 yıla tamamladı ve şu an yazılımcı olarak çalışıyor, gayet de mümkün. Sen bilirsin tabii, klavye arkası yazılarla geleceğini belirleme.

Sadece bilgi ediniyorum hocam sağ olun önerileriniz ve tavsiyeleriniz için.

Dosya Ekleri

• 1727892135601.png
    17,6 KB · Görüntüleme: 26
  • 1727892144576.png
    26,4 KB · Görüntüleme: 23
Peki üniveristenin fakultesine baktım kötü diyorlar da biraz daha araştıracağım peki Ege Üniversitesi olur mu netler bu şekilde.

Sadece bilgi ediniyorum hocam sağ olun önerileriniz ve tavsiyeleriniz için.
Normalde yine kolay netler ama 16 matematiği belki hiç çalışmadan yapamayabilirsin Sen yine de matematiği bırakma çalış çalışabildiğin kadar.

Hocam ben fiziğide severimde kimyadan pek haz almam. 9-10'da çok boşlamıştım halen kimyadan bazı yerlerde ufak ufak eksiklerim çıkıyor.

Hocam ben 12.sınıftaki kimyayı bayağı bir sevdim elektrokimyadan orginiğe kadar sevdim, zaten o konulara ilgim de var büyük ihtimalle sevme sebebim bu yani :d

Çalışacağım Allah'ın izniyle Full tempo ile devam edeceğim.

Çalışalım hocam, Allah'ın izniyle sonuçlar açıklandıktan sonra buradan haberleşiriz. Allah zihin açıklığı versin hepimize!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…