Temel olmadan yazılılara ve üniversite sınavına nasıl çalışılır?

Gamblecore

Hectopat
Daha fazla  
4 gün sonra sınavlarım başlıyor sayısal öğrencisiyim ama sayısal derslerle aram hiç iyi değil, nasıl çalışacağımı bilmiyorum. Yazılılara çalışmayı deniyorum ama sanki her konu birbiriyle zincirlenmiş gibi biri olmadan öbürü olmuyor. Bu kadar kısa bir sürede 60-70 arası bir puan almak için nasıl çalışmalıyım? Hedefim Yıldız Teknik Makine Mühendisliği 7 aylık bir süre içinde temeli hiç olmayan bir insan olarak bu üniversiteye nasıl gidebilirim?

4 gün sonra sınavlarım başlıyor sayısal öğrencisiyim ama sayısal derslerle aram hiç iyi değil, nasıl çalışacağımı bilmiyorum. Yazılılara çalışmayı deniyorum ama sanki her konu birbiriyle zincirlenmiş gibi biri olmadan öbürü olmuyor. Bu kadar kısa bir sürede 60-70 arası bir puan almak için nasıl çalışmalıyım? Hedefim Yıldız Teknik Makine Mühendisliği 7 aylık bir süre içinde temeli hiç olmayan bir insan olarak bu üniversiteye nasıl gidebilirim?
Temel derken nasıl bir temeliniz yok? Temel yoksa Antremanlarla serisi kaynaklarına bir göz atın

Lisenin başından beri hiç ders çalışmadım ne kimyadan anlıyorum, ne fizikten, ne biyolojiden, ne de matematikten anlayacağınız berbat bir durumdayım.
Hocam benim bulunduğum durumun %40'una falan sahipsiniz şuan bende korkuyorum ama Antremanlarla serisini alın şiddetle öneriyorum şiddetle

Technopat Haberler

Geri
Yukarı