Dediklerinizi yaparken Windows herşey hata verdi. Henüz 4. Aşamadaydım her ses gitti ona bakarken başlat arama yapma özelliği gitti sonra sistemi geri yükleyeyim dedim ama ne yazıkki o da gitti. Şimdi ne yapacağım birisi yardım etsin lütfen. Sistem geri yükleme için tıklıyorum ama bu hata çıkıyor.

1,2 ve 3. adımlar Windows süprüntü temizliği içindir. Bunlardan dolayı ses gidip hatalar vermez.

4. adım ise msconfig üzerinden kullanılmayan hizmet ve uygulamaları sonlandırmaktır. Hepsini seçtiysen belki bu durum olabilir. msconfig üzerinden Normal Başlangıç kısmını seçip sistemi yeniden başlatın.

Yine hata alıyorsanız sisteminizde ciddi sorunlar olabilir. Sisteminizi onarın veya temiz bir Windows 10 kurulumu gerçekleştirin.

Oluşan sorunlardan sonra sistemi yeniden kurdum. Yönergeleri tekrar yaptım. %temp% klasörünün içindekileri sildikten sonra bir sorunla karşılaştım. Dosya gezgini kapanma sorunu . Yardımınızı bekliyorum.

Beyfendi temiz bir kurulum yaptığınızı düşünmüyorum ne demek ? Windows 10 sitesinden indirdim ve sıfır kurulum yaptım. Ardından işlemlerinizi yaparken kontrol ettim herşeyi. Temp dosyasını sildikten sonra bu sorunu fark ettim. Gelelim sonuca bu durumdan nasıl kurtulurum ?

Hocam SSD olan bilgisayarlara bu bakımı yapmak gerekli mi? Disk birleştirmenin SSD olan bilgisayarlar için zararlı olduğunu biliyorum bundan başka zarar veren bakım var mı?

Sizi bilmem ama Auslogics Boostspeed sistemi tam uçuruyor. Doğru bir kullanımla 0 hata vermeksizin tüm sistemi temizler ve hızlandırır. Tavsiyem CCleaner çöpüne veda edip, Auslogics ile tanışmanız. (Biraz reklam anlatır gibi oldu ama gerçekten hayranım bu programa ; Emin Olun Pişman Olmayacaksınız! -yanlış kullanmazsanız tabi- )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…