Sizi bilmem ama Auslogics Boostspeed sistemi tam uçuruyor. Doğru bir kullanımla 0 hata vermeksizin tüm sistemi temizler ve hızlandırır. Tavsiyem CCleaner çöpüne veda edip, Auslogics ile tanışmanız. (Biraz reklam anlatır gibi oldu ama gerçekten hayranım bu programa :aşk:; Emin Olun Pişman Olmayacaksınız! -yanlış kullanmazsanız tabi- :))
Bu programı nereden aldınız? Yasal sürüm mü kullanıyorsunuz? Sordum çünkü ben Wise Care 365 kullanıyorum. Herkes ise sizin dediğiniz programı öneriyor.

Bu programı nereden aldınız? Yasal sürüm mü kullanıyorsunuz? Sordum çünkü ben Wise Care 365 kullanıyorum. Herkes ise sizin dediğiniz programı öneriyor.
CCleaner yeterli. Farklı programlara gerek yok bilene.

3. Adımı sakın yapmayın. SSD diskinizi birleştiriyor buda diskin ömrünü azaltıyor. Bizim akıllı moderatörümüz bunu yazmamış çok zekice. Gerçekten bravo. @THE_MILLER
Sakın yapmayın diye birşey söylenilemez. SSD kullan kişiler için çok kez neleri yapmayacağını yazdık hala yapıyorsa yapan kişiye bağlı. Ek olarak konuda 9. seçenekle aynı işlevi görüyor ve orada SSD kullananlara tavsiye edilmez yazılmış.
Ayrıca konuyu zaten öneri doğrultusunda yönlendiriliyor. Yönlendirme olmadan uygulanacak sorunlardan kullanıcı sorumlu.

- *.err ( Error log files )
- Errorlog.txt ( Errorlog files )
- *.xlk ( Temporary excel files )
- *.dmp ( Memory dump files )
- file *.chk ( Chkdsk data remnants )
- *.tmp ( Temporary files )
- *.temp ( Temporary files )
- *.search-ms ( Windows search history )

Yukarıda dosya uzantıları ve açıklamaları verilen dosyaların silinmesi, sistem için herhangi bi risk oluşturur mu? Gönül rahatlığıyla silebilir miyiz ?

Murat5038 / THE_MILLER ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı