Merhabalar, konuyu hortlatmak istedim çünkü bayağı bir eski konu ve Windows 10 da 2. adımı yaparsam sıkıntı olur mu? Şimdiden teşekkürler.
 
Merhabalar, konuyu hortlatmak istedim çünkü bayağı bir eski konu ve Windows 10 da 2. adımı yaparsam sıkıntı olur mu? Şimdiden teşekkürler.
Son yazılana bakmayıp gelirseniz bilmezsiniz. Sizin gibi düşünen olabileceği aklınıza gelmiyor mu?
 
Önerilen yazılımları hala öneriyor musunuz? Konu hala tamamen güncel mi? Farklı program önerileri var mı?
Wise,CCleaner, ve ADWcleaner şuanda kullanılabilecek kaliteli yazılımlar.
Diğer işlemlerde yapılabilir ama Puera ve JRT hariç (JRT zaten ADWcleaner oldu.)
 
Wise Registry Cleaner ve benzeri kayıt defteri temizleme işlemi yapan tüm yazılımlar önerilmemektedir. Ben önemli sitelerde bu tür yazılımları önerenleri hiç görmedim. Tam aksine kullanılmamaları ve nedenleri hakkında bilgilendirmeler yapılıyor.
Hocam düşünceniz hala bu yönde mi? Registry Cleaners ile ilgili bir yazınız var gördüğüm kadarı ile.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı