Temel yazılım bilgisiyle nerede iş bulunabilir?

psycho0059

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, benim temel yazılım bilgim var fakat hiç deneyimim yok. Bölümüm 2 yıllık olduğu için staj da yapmadım. Şu an işsizim, ne yapmamı önerirsiniz?
İş bul demeyin deneyimsiz olduğum için beni almıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Temel yazılımdan kastınız hangi dilde? Eğer Javascript ve CSS biliyorsanız Freelancer olarak Web Design yapabilirsiniz.
Okulda C, C++, HTML öğrettiler bende kendim python ve java öğrendim ama herhangi bir projede bulunmadım 2 senedir saçma sapan işlerde çalışıyorum ve artık beynimdekilerin bi işe yaramasını istiyorum. github da profilimi geliştirmek istedim ama diğerleri çok daha hızlı olduğu için piyasaya proje sunamadım. freelancer'a sıcak bakmıyorum çünkü çok fazla çalışan var ve ben tecrübesizim. ayrıca android studio, adobe photoshop&premiere pro, mssql, mysql konularında da biraz bilgim var.

Ben bu yazılım firmalarını anlamıyorum. Hem nitelikli adam yok diyorlar hem de kimseyi yetiştirmekle uğraşmıyorlar. Hepsi de deneyimli yazılımcı arıyor (Kendim hali hazırda sektördeyim oradan biliyorum)
Bir iş bulma sitesinde başvuran adayları sınavlara sokuyorlardı ordan da çok yürümeye çalıştım olmadı, hatta bi ara sorun bende mi diye sorup sınavları chatgpt'ye yaptırdım yine olmadı :).

HTML bir dil sayılmaz aslında tam olarak, bağlaç desek daha iyi gibi. Çünkü 2. sınıfa giden birinin bile yapabileceği kadar basit bir dil.
Virüs yapıp para kazanın. (!) Şaka bir yana uygulama geliştirmeyi deneyebilirsiniz, Discord gibi vs. Üstelik açık kaynak kodlu olursa ilgi çekebilir diye düşünüyorum.
adobe photoshop&premiere pro
Montaj yapabilirseniz bazı youtuber'lar montaj yapan kişiler arıyorlar, onlara ulaşmayı deneyin.

Montaj yapabilirseniz bazı youtuber'lar montaj yapan kişiler arıyorlar, onlara ulaşmayı deneyin.
deneyimsiz almıyorlar.

Şaka bir yana uygulama geliştirmeyi deneyebilirsiniz, Discord gibi vs. Üstelik açık kaynak kodlu olursa ilgi çekebilir diye düşünüyorum.
Bunu yaptıktan sonra insanların dikkatini projeme çekmek epey zor olduğu için kalkışmak istemiyorum. Şahsen bununla uğraşacağıma Hesaplara bot basıp hesap satışı yapmak daha mantıklı geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı