Temeli 0 olan birisine yapmalı?

İpin ucunu bir kaçırırsan evde kendi başına çalışma yalan oluyor. Sana gerekirse zorla programa uymanı sağlayacak birileri gerek.
Disiplinsiz isen evet gerekli lakin etütlerde dershanelerde inan o kadar takmıyorlar. Adam ortaokul okumuyor reşit bir genç. @İmmortaldragonSS disiplinli kalamıyorsan senin gibi çalışmaya hevesli bir arkadaş bul kendine en büyük önerimdir mümkünsede senin kafandan olsun ders çalışarak sabahlayabileceğin birisi olsun bu. Kızlar genelde daha yatkın oluyor buna kendine kız bir arkadaş bulabilirsin yada dersleri yii olan bir arkadaşın ile samimiyet kurarak ders anlatmasını isteyebilirsin.

Tomeye katılıyorum ama bence mümkünse erkek olsun çünkü aşk maşk girerse naneyi yersin ders mers çalışamazsın bence genel olarak herkes haklı bir bakıma 12 değilim bende o yüzden bir yorum yapamayacağım ancak 0 oyun 0 sosyal medya 0 iletişim sadece 4 saat uyku çalışırsan belki olur arada mola diyeceğim ama temel 0 diyosun yani çok zor belki ODTÜ olmaz ama illa güzel olur yapabilirsen ve kendine uygun olan bir çalışma sistemi bul mesela ben not tutmada hem çok zaman kaybederim hem de verim alamam o yüzden yapmam sende kendine uygun bir çalışma sistemi bul ve direk çalışmaya başla ve de çözdüğün soru sayısını değil yanlış sayına bak doğru sayın umurumda olmasın yanlış sayın umurunda olsun tüm yanlışlarına bak LGS'de güzel bir net yapmıştım oradan söyleyebilirim ben her ne kadar bunu yapmasamda sebebi de maldım 8.sınıfta arkadaşlarımla hangimiz daha çok çözcek diye yarışıyorduk ondan. Bir kız vardı her ders bir sürü soru sorardı hocaya şimdi Galatasaray lisesinde ve diğer mesaj yazan arkadaşların şeyde haklı olduğunu düşünüyorum eğer disiplinin yoksa kendi başına yapamıyosan ya kendin gibi hevesli birini bul ya da etüt dershane falan git ve dolmuşta bile çalış her boş vaktinde yanlış yaptığın soruyu düşün biliyorum zor geliyor ama ODTÜ de kapına gelmiyor hani umarım başarılı olursun dostum ve tuşlu telefona geçmeyi düşün.
Bide konudan alakasız ama tomey hangi linuxu kullanıyon kde arch ubuntu ?

Son düzenleme:
Öncelikle selamlar, 12. sınıfım tek hedefim, hayalim ODTÜ gibi üst düzey bir üniversite kazanmak yani yüksek derece yapmak. Ancak gel gelelim temelim 0, hayat bitti gibi geliyor artık bu kadar kısa sürede başarılabilir mi? Bu durum canımı çok sıkıyor.

Kendine güvenip acaba kazanabilir miyim diye strese girmeyip 1 sene çok çalışırsan neden olmasın? Evet zor bir şey ama bunu başaran çok insan var. Sen neden bunlardan biri olmayasın?

Kendime hiç güvenim yok, şu zamana kadar derslerim berbattı. Bu sınav her şeyim diyebilirim.

Derslerinin bu zamana kadar berbat olmaları bundan sonra da olacağı anlamına gelmez. Önümüzde bir sürü dersleri çok kötü olup sınavı kazananların örneği var bunlardan biri neden sende olmayasın?

Çok teşekkür ederim, her şeye rağmen pes etmek yok bunu öğrendim.

Kesinlikle öyle, sınav sürecindeki en önemli şey aslında kendine olan güvenindir. Asla pes etmemelisin ve kendinee güvenin hep olmalı çünkü sınav sürecindeki psikoloji çok önemli ve bunu belirleyecek olan şey senin kendine güveniyor olman.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı