Herkese merhaba, öncelikle 20 yaşındayım. Lise dönemlerimi lay lay lomla geçirdim. Sınav dışında hiç çalışmazdım o da her ders için geçerli değildi. Zaten o çok az olan temelimde oradan geliyor
ilk YKS'me 2023'te girdim ve tahmin edilebileceği gibi kötü bir sonuç yapıp çıktım. Bir sene mezuna kaldım ama o senede neredeyse hiç kitap açmadım sadece biraz AYT mat bakmıştım bir de çok az TYT çalışmıştım. E tabii o senede hiçbir şey değişmeyince benden bir şey olmaz deyip dandik bir bölüm yazdım fakat ondan da pişman oldum. Bu sene OBP'm kırılacağı için girmeyeceğim ama seneye tekrar hazırlanmaya karar verdim. Bu konuda da oldukça kararlıyım yaklaşık 7 gündür falan ders çalışıyorum ama dediğim gibi temelim çok çok az netlerimde ortada yani iyi değilim açıkçası. Sayısaldan hazırlanacağım. Gönül ister ki 60-70k civarında bir sıralama yapabileyim ama gerçekten yapabilir miyim bilmiyorum. Çevremdeki herkes imkansız diyor ondan dolayı da umudum kırıldı açıkçası ama haksız da olmayabilirler çünkü biliyorum gerçekten zor özellikle de benim gibi temeli zayıf, konu eksikleri çok fazla olan biri için. Sizce böyle bir sıralama hedeflemek hayal mi olur? Bir senede en fazla ne yapabilirim?
Son düzenleyen: Moderatör: