Temeli olmayan biri üniversite sınavına nasıl çalışmalı?

• Konuyu başlatan SacXe
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 38
  • Görüntüleme 2.309
Hocam bu kadar az olamaz yani bilemiyorum ama daha iyi sıralama olursa tamamdır benim için.

Bu kadar az. Puan sitelerinden en doğru hesaplayan site vepuan. Virgülüyle kaçırıyor sıralamaları.
Ayrıca eşit ağırlıkta ilk 30kya kadar en ufak bir rekabet yok. Sıfırdan çalışmaya başlayan birisi eşit ağırlığı şu anda 10 bine kadar götürür.

Bu kadar az. Puan sitelerinden en doğru hesaplayan site vepuan. Virgülüyle kaçırıyor sıralamaları.
Ayrıca eşit ağırlıkta ilk 30kya kadar en ufak bir rekabet yok. Sıfırdan çalışmaya başlayan birisi eşit ağırlığı şu anda 10 bine kadar götürür.

Hocam gerçekten baktım yani imkansız gibi geliyordu ama 0 matematik ile 250k aklım almıyor.

Ben 30 AYT matematik ile EA 6K yaptım. Arkadaşım ise TYT'si ve sosyal kısmı yüksek diye 14 AYT matematik ile EA 7K yaptı. Matematiğin açığı eşit ağırlıkta ilk 20kya kadar bir şekilde kapanıyor.

Çok iyi bir sonuç hocam ilk 100kya girersem hukuk tercih olur sonrasında psikoloji yönünde ilerlerim ama ikisini de okumak istediğimden emin değilim ben genelde işletme ve çalışma ekonomisi tarafındayım.

Çok iyi bir sonuç hocam ilk 100kya girersem hukuk tercih olur sonrasında psikoloji yönünde ilerlerim ama ikisini de okumak istediğimden emin değilim ben genelde işletme ve çalışma ekonomisi tarafındayım.

Bakalım hocam hayırlısı. Hukuk biraz riskli bir tercih çok boşta avukat var. İşletme de mutlaka İngilizce ya da Almanca okunmalı tarafımca.

Bakalım hocam hayırlısı. Hukuk biraz riskli bir tercih çok boşta avukat var. İşletme de mutlaka İngilizce ya da Almanca okunmalı tarafımca.

Hocam ailemin yarısı hukuk mezunu hepsi hukuk oku diyorlar ama onlar mezun olalı seneler oluyor hep savcı ol derler. Bende pek istemiyorum hep özel sektör vardı aklıma mezun olup bir yerlerde müdür olma kafası bana hoş geliyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı