Temeli ortalama olan biri 1 senede tıp ya da diş kazanabilir mi?

Lady melissa

Hectopat
Daha fazla  
Temelim var ama iyi değil, bazı konulara çok hakimim ama bazılarını da hiç bilmiyorum artı olarak unuttuğum konular da var. Bunun en büyük sebebi de sınava hazırlandığım dönemlerde adamakıllı çalışmamam ama artık kararlıyım çalışmaya şimdiden başladım. Ayrıca bu sene üniversiteye gittiğim için OBP kırılmasın diye seneye gireceğim sınava. 1 sene çok sıkı çalışsam tıp ya da diş hekimliği gelir mi? Çünkü bu son şansım artık. 2004'lüyüm zaman geçiyor 😔

Temelim var ama iyi değil, bazı konulara çok hakimim ama bazılarını da hiç bilmiyorum artı olarak unuttuğum konular da var. Bunun en büyük sebebi de sınava hazırlandığım dönemlerde adamakıllı çalışmamam ama artık kararlıyım çalışmaya şimdiden başladım. Ayrıca bu sene üniversiteye gittiğim için OBP kırılmasın diye seneye gireceğim sınava. 1 sene çok sıkı çalışsam tıp ya da diş hekimliği gelir mi? Çünkü bu son şansım artık. 2004'lüyüm zaman geçiyor 😔

Gelmez desek calismayacan mi hocam?

Olabilir. Benim ablam lisedeyken sözel okudu ama belki hayatının hatasını yapmasına rağmen, 1 sene bekleyip, tıp için çalıştı. Tıp olmadı ama diş hekimliği oldu ve diş hekimliği uzmanlığı sınavına girip atandı, aylık aşağı yukarı 120.000 TL kazanıyor.

Sen de full odak çalışırsan, güzel para kazanırsın.

Ben de bilgisayar mühendisi oldum kötü bir üniversite de, yazılım işi bulamadım. Fabrikada çalışıyorum ama yazılımı bırakmadım hiç, elbet bir gün olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı