Arkadaşlar şuanda sadece Google Chrome yüklüdür bilgisayarda. Şimdi ben updateleri yapmaya çalıştım ancak hata verdi. NVDİA geforce'yi kurmaya çalıştım o da başka kurulumlar sürüyor dedi hata verdi. Bu işlerden fazla anlamadığım için gereksiz dosyalarla dolmasın diye bilgisayar direk konu açtım. Şuanda Geforce Exprienceyi değil direkt internet sitesinde driverini indiriyorum. İnşallah o çalışır. Bildiğim tek driver o çünkü arkadaşlar diğer driverleri nasıl bulacağım? Driver checker tarzı bi programda yüklemek istemedim. Yardımlarınız için teşekkürler.
Edit: Birde arkadaşlar 64 bit bilgisayarım mesela chrome yükle yazdım direk Google'den indirdim. ama bu 32 bit chrome bunu nasıl 64 yaparım? Ve 64 bit olursa 64 bilgisayarda daha iyi çalışır değil mi?
Edit2: Arkadaşlar kusura bakmayın aklıma geldikçe soruyorum. Ben windows kurarken ürün anahtarı istedi girdim. Ancak şimdi bilgisayar ayarlarında Windows etkinleştirilmedi yazıyor. Onu nasıl halledebilirim?
Edit: Birde arkadaşlar 64 bit bilgisayarım mesela chrome yükle yazdım direk Google'den indirdim. ama bu 32 bit chrome bunu nasıl 64 yaparım? Ve 64 bit olursa 64 bilgisayarda daha iyi çalışır değil mi?
Edit2: Arkadaşlar kusura bakmayın aklıma geldikçe soruyorum. Ben windows kurarken ürün anahtarı istedi girdim. Ancak şimdi bilgisayar ayarlarında Windows etkinleştirilmedi yazıyor. Onu nasıl halledebilirim?
Son düzenleme: