Temiz kurulum interneti düzeltir mi?

Daha fazla  
Bundan önce bir konu daha açmıştım. Orada 1.5 2 hafta önce aldığım sabit 85 download değerim şu anda 40'lara kadar inmiş durumda. Dün MH'yi aradık ancak güncelleme yaptı ve klişe birkaç öneride bulundu. Bende düşündüm acaba sorun PC'de olabilir mi diye. Bu mümkün mü, temiz kurulum yapsam benden kaynaklı sorun çözülür mü? Veya sorun benimle mi alakalı? 3 Aylık GFN almıştım çöp olacak gibi duruyor.

Evet olabilir hatta belki inanmayacaksın ama kablo ile bağlanıyorsan Ethernet de bile problem olabiliyor o yüzden önce kablo dene varsa baska modem dene antivürs programı kullanıyorsan tam tarama yap en son pcne temiz kurulum yap.

Hat değerlerini atsana kardeşim. Bu bilgi olmadan sana kim, nasıl bir şey söyleyebilir? Evde çalışan mikrodalga yüzünden de yavaşlamış olabilir? Hat değerlerine 10 saniye baksan konu açmana bile gerek kalmaz.

Eğer internetinizde sıkıntı yoksa 85'e yakın bir sonuç alırsınız. Eğer 40 gibi sonuç alırsanız internetiniz problemlidir, bilgisayarınız değil.
2.4 ghz wifi bağlantısı düşük hız veriyor. Pek efektif bir çıkarım yapılamaz bence. Hat değerlerine bakmalı. Snr değeri düştüğü için download hızı aşağı çekilmiş olabilir. Bende 7.5 snr altına düşünce dslam otomatik snr değerinin 8 üstü olacağı bir değerde kilitleniyor. Arayıp yükseltiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı