Öncelikle konuyu telefondan açmak zorunda kaldığım için düzgün bir bilgi aktarımı yapamadım. Amacım korsan Windows'u silip temiz kurulumla SSD'ye yüklemekti ve şu an yaptım gibi görünüyor Update sorunuda gitti gibi. Şimdi ben ekran kartım olan RX 570'in sürücüsünü indirmedim fakat hem AMD Radeon Software hem de aygıt yöneticisinde ekran kartım gözüküyor. Yinede sürücüyü yüklüyeyim mi?
420 MB olması normal mi yoksa ben yanlış bir şey mi indiriyorum?Tabii ki kartın sstabil şekilde çalışması ve özelleştirmeleri yapmak için driver şart.
Normal. Sıkıntı yok.420 MB olması normal mi yoksa ben yanlış bir şey mi indiriyorum?
Hocam yanlış yüklemişim 2.ye Radeon Software yüklemişim. Ama birinin boyutu nasıl oluyorda 400 oluyor aynı şey değil mi sonuçta?Normal. Sıkıntı yok.
Ben buradan indirdim AMD Radeon Software indi.@371129 https://www.amd.com/tr/support/prev...500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-570
RX570'in driverı sisteme hangisi uygunsa indirin.
Nvidia'da kurarken Nvidia Experince programını indirir. Normal bir şey.Ben buradan indirdim AMD Radeon Software indi.
Yani her şey tamam.Nvidia'da kurarken Nvidia Experince programını indirir. Normal bir şey.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.