Bilgisayarımda SSD ve HDD var. Temiz önyükleme yapmak istiyorum ve her iki diskteki bilgiler de silinsin istiyorum disk seçerken ne yapmalıyım? Ayrıca USB çıkarmayınca döngüde kalıyormuş sürekli kurulum ekranı geliyormuş USB'yi nerede çıkaracağım?
Bilgisayarımda SSD ve HDD var. Temiz önyükleme yapmak istiyorum ve her iki diskteki bilgiler de silinsin istiyorum disk seçerken ne yapmalıyım? Ayrıca USB çıkarmayınca döngüde kalıyormuş sürekli kurulum ekranı geliyormuş USB'yi nerede çıkaracağım?
hocam tam öğrenmeden başlamak istemedim şuan görüntüsü yok tek bildiğin 2 diski de bölümlere ayırmadım.Disk seçme ekranında iken ekran görüntüsü paylaşın.
Hocam tam öğrenmeden başlamak istemedim şu an görüntüsü yok tek bildiğin 2 diski de bölümlere ayırmadım.
saolun ama biraz bekleticem biostan falan ayar yaparkenDisk seçme ekranında iken ekran görüntüsü paylaşın. Ben sizi yönlendiririm.
Sağ olun ama biraz bekleteceğim BIOS'tan falan ayar yaparken.
Geliyor kurulum ekranı şu an telefondan yazıyorum.
Hocam Home Pro arası çok fark olur mu?
Hocam pro seçtim sorun olmaz umarım ayrıca geldim disklereEv kullanıcısı için Home yeterli olur.
Bir alt satırda USB var o gozukmemisHocam pro seçtim sorun olmaz umarım ayrıca geldim disklere
165 GB olan SSD oraya kuracagimHocam pro seçtim sorun olmaz umarım ayrıca geldim disklere
Bir alt satırda USB var o gozukmemis
Hocam Pro seçtim sorun olmaz umarım ayrıca geldim disklere.
Bir alt satırda USB var o gozukmemis.
165 GB olan SSD oraya kuracagim.
Yapacağım hocam ama bir sorum olacak bana özel: yalnızca Windows'u yükle sorusunu sormadı.Disk 0 ve disk 1'e ait tüm bölümleri tek tek silin. Sonra bilgisayarı yeniden başlatıp Windows kuracağınız diski seçip kuruluma devam edin.
Hocam çok bilgim yok bu konuda kusura bakmayın ekranda falan yeniden başlatmak oçin bir yer göremedim nereden yapayım kasadan kapatıp açsam olur mu?Disk 0 ve disk 1'e ait tüm bölümleri tek tek silin. Sonra bilgisayarı yeniden başlatıp Windows kuracağınız diski seçip kuruluma devam edin.
Yapacağım hocam ama bir sorum olacak bana özel: Yalnızca Windows'u yükle sorusunu sormadı.
Hocam çok bilgim yok bu konuda kusura bakmayın ekranda falan yeniden başlatmak oçin bir yer göremedim nereden yapayım kasadan kapatıp açsam olur mu?
Yapacağım hocam ama bir sorum olacak bana özel: Yalnızca Windows'u yükle sorusunu sormadı.
Hocam çok bilgim yok bu konuda kusura bakmayın ekranda falan yeniden başlatmak oçin bir yer göremedim nereden yapayım kasadan kapatıp açsam olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.