Temiz önyüklemede disk nasıl seçilmeli?

Ordekizm

Picopat
Daha fazla  
Bilgisayarımda SSD ve HDD var. Temiz önyükleme yapmak istiyorum ve her iki diskteki bilgiler de silinsin istiyorum disk seçerken ne yapmalıyım? Ayrıca USB çıkarmayınca döngüde kalıyormuş sürekli kurulum ekranı geliyormuş USB'yi nerede çıkaracağım?

Bilgisayarımda SSD ve HDD var. Temiz önyükleme yapmak istiyorum ve her iki diskteki bilgiler de silinsin istiyorum disk seçerken ne yapmalıyım? Ayrıca USB çıkarmayınca döngüde kalıyormuş sürekli kurulum ekranı geliyormuş USB'yi nerede çıkaracağım?

Disk seçme ekranında iken ekran görüntüsü paylaşın.

Hocam tam öğrenmeden başlamak istemedim şu an görüntüsü yok tek bildiğin 2 diski de bölümlere ayırmadım.

Disk seçme ekranında iken ekran görüntüsü paylaşın. Ben sizi yönlendiririm.

Disk seçme ekranında iken ekran görüntüsü paylaşın. Ben sizi yönlendiririm.
saolun ama biraz bekleticem biostan falan ayar yaparken

Geliyo kurulum ekranı şu an telefondan yazıyorum

Hocam home pro arası çok fark olur mu?

Dosya Ekleri

• 17485329010755861872737078887198.jpg
    17485329010755861872737078887198.jpg
    59,6 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Sağ olun ama biraz bekleteceğim BIOS'tan falan ayar yaparken.

Geliyor kurulum ekranı şu an telefondan yazıyorum.

Hocam Home Pro arası çok fark olur mu?

Ev kullanıcısı için Home yeterli olur.

Dosya Ekleri

• 17485330941491368509441687061167.jpg
    17485330941491368509441687061167.jpg
    181,9 KB · Görüntüleme: 25
Hocam Pro seçtim sorun olmaz umarım ayrıca geldim disklere.

Bir alt satırda USB var o gozukmemis.

165 GB olan SSD oraya kuracagim.

Disk 0 ve disk 1'e ait tüm bölümleri tek tek silin. Sonra bilgisayarı yeniden başlatıp Windows kuracağınız diski seçip kuruluma devam edin.

Disk 0 ve disk 1'e ait tüm bölümleri tek tek silin. Sonra bilgisayarı yeniden başlatıp Windows kuracağınız diski seçip kuruluma devam edin.
Yapacağım hocam ama bir sorum olacak bana özel: yalnızca Windows'u yükle sorusunu sormadı.

Hocam çok bilgim yok bu konuda kusura bakmayın ekranda falan yeniden başlatmak oçin bir yer göremedim nereden yapayım kasadan kapatıp açsam olur mu?

Yapacağım hocam ama bir sorum olacak bana özel: Yalnızca Windows'u yükle sorusunu sormadı.

Hocam çok bilgim yok bu konuda kusura bakmayın ekranda falan yeniden başlatmak oçin bir yer göremedim nereden yapayım kasadan kapatıp açsam olur mu?

Direkt disk seçme ekranına mı attı?

Yapacağım hocam ama bir sorum olacak bana özel: Yalnızca Windows'u yükle sorusunu sormadı.

Yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı