Temiz Twitch hakkında ne düşünüyorsunuz?

Siyah ekran verip boş yayın yapacak kadar delirmedim şahsen. Ayrıca çoğu kişi biliyordu zaten böyle bir olayı. İsim falan vermeyelim şimdi.
 
Tahmini 3Milyon TL diye bir paranın aklandığını söyleyenleri görmüştüm, bir forum sitesinde yayıncıların sadece BİT'lerden ne kadar kazandığı, ne zaman kazandığı her şeyini sızdıran bir kullanıcı oldu. Ahmet abi'de burada büyük rol oynuyor, sağ olsun bize yaşanan tüm pislikleri gösterdi kendisi. O çok sevdiğiniz küçük-büyük yayıncıların bir kısmı kara para aklamakla meşgulmuş. 200-300 İzlenen A yayıncısı sadece bit gelirlerinden 2 ayda 4000-6000Dolar kazanmış,(Yayınlanan datalar üzerinden konuşuyorum) inanılmaz değil mi ? bazıları kanallarını kapattılar, bir tanesi 5 ayda 200K TL üzerinde para kazanmış sadece BİT gelirlerinden. Asıl şaşırtan şey koskoca Twitch'in bunu fark etmemesi, Amazonun bir parçasısın sen ya. Ahmet abi gerçekten inanılmaz stratejik davranan biri ve akıllıca olanı yapıyor. 120GB küsür veri çalındıktan sonra bunların olacağı belliydi, Twitter üzerinde ki gündeme de destek veriyorum. Gerçekten hakkı ile para kazanmayı hedefleyen insanların haklarına giriyorlar, bu bir suçtur Kara para aklamak, hırsızlık, dolandırıcılık. Sizin dedenizin kredi kartını çalıp yayıncılara binlerce dolar bit attıklarını düşünsenize. Nasıl rahat yatıyorlar acaba geceleri. Kesinlikle isim vermiyorum, yapan insanlar artık gündemde, kendilerini biliyor. Bir kaçı ''Biz gelen bu parayı fark etmedik.'' diyor, ya kardeşim 5000Dolar kadar BİT geldi ve sen bunu görmedin ha? bebek mi kandırıyorsun?, ülke de 100 Dolar bile 1000TL ediyor neredeyse, görmeme imkanın yok. Anlam veremiyorum, umarım adalet yerini bulur. Bu konu büyük bir konu hatta Türkiye Büyük Millet Meclisin'de konu olarak yer alacağı belirtildi. Öyle 1-2 Hafta gündemde kalıp unutulacak bir şey değil.
 
Son düzenleme:
Tahmini 3milyon TL diye bir paranın aklandığını söyleyenleri görmüştüm, bir forum sitesinde yayıncıların sadece Bit'lerden ne kadar kazandığı, ne zaman kazandığı her şeyini sızdıran bir kullanıcı oldu. Jahrein'de burada büyük rol oynuyor, sağ olsun bize yaşanan tüm pislikleri gösterdi kendisi. O çok sevdiğiniz küçük-büyük yayıncıların bir kısmı kara para aklamakla meşgulmuş. 200-300 izlenen a yayıncısı sadece bit gelirlerinden 2 ayda 4000-6000DOLAr kazanmış, inanılmaz değil mi? Bazıları kanallarını kapattılar, bir tanesi 5 ayda 230k TL kazanmış sadece bit gelirlerinden. Asıl şaşırtan şey koskoca Twitch'in bunu fark etmemesi, Amazon'un bir parçasısın sen ya. Jahrein gerçekten inanılmaz stratejik davranan biri ve akıllıca olanı yapıyor. 128 GB veri çalındıktan sonra bunların olacağı belliydi, Twitter üzerinde ki gündeme de destek veriyorum. Gerçekten hakkı ile para kazanmayı hedefleyen insanların haklarına giriyorlar, bu bir suçtur kara para aklamak, hırsızlık, dolandırıcılık. Sizin dedenizin kredi kartını çalıp yayıncılara 1000-2000 dolar bit attıklarını düşünsenize. Nasıl rahat yatıyorlar acaba geceleri. Kesinlikle isim vermiyorum, yapan insanlar artık gündemde, kendilerini biliyor. Birkaçı "biz gelen bu parayı fark etmedik." diyor, yav kardeşim 5000DOLAr bit geldi ve sen bunu görmedin ha? Bebek mi kandırıyorsun? Ülke de 100 dolar bile 1000TL ediyor neredeyse, görmeme imkanın yok. Bazıları sevdiğimiz, severek takip ettiğimiz Twitch ekiplerinden kişiler ayrıldı bunun yüzünden.

Harika açıklamışsın, kolay yönden nasıl para kazanılır sistemi işte budur arkadaşlar.
 
Bu işi yapanların hepsi mevcut iktidarı torpil, ahlaksızlık vb.yönden eleştiren tipler ama kendileri de yapıyormuş. Eşek olana semer vuran çok olur.
 
Bu olay yeni değil. Sadece yeni gündem oldu. Uzun zamandır olan bir şeydi zaten. İşin komik kısmı Twitch'in buna bilgiler sızana kadar sessiz kalması. Sızıntılar olmasa sessiz kalmaya devam edecekti büyük ihtimalle. Ya da sessiz kalmaları işlerine geliyordu bilemeyiz. Eskiden de küçük hesaplar bot basardı pek bir ceza almazlardı.
Twitch sanal magazin benim gözümde. Boş dramaların döndüğü amacından sapan bir platform. Bu olay neden Twitch ortamını sevmediğimi hatırlattı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı