Temiz Win 8.1 Kasma Sorunu

BenBiliyorum

Hectopat
Daha fazla  
İlk öncelikle Merhaba!

Sistemime temiz bir şekilde Win 8.1 Pro x64 bit kurdum, sistem hafif kasmaya başladı sürücü felan yükledim bu sefer baya kastı. Bunun üzerine sürücü ve kurduğum programları kaldırdım fakat hala kasmaya devam etti. Neyse tekrar format attım sonuç yine aynı chrome'da 1 sekme açıyorum hemen kasıyor. Kullanılan ram miktarına bakıyorum 2 gb ram'im var serbest ram miktarını 1300 olarak gösteriyor. sizce sorun neyden kaynaklanabilir?

Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bios'u dün güncelledim. Ayrıca Onboard kullanmıyorum. Açıkçası sistem güncelleştirmesi yapmayı sevmiyorum. Sistemi aşırı derecede kastığını düşünüyorum. Kullandığım programlar'ın 32 Bit desteği bulunmadığı için 64 bit kullanmaya mahkumum. :depresyon:

Sorun Çözüldü! kocvolkan'ın dediğini uyguladım ve sistem şuan uçuyor. Hepinizede yardımlarınızdan dolayı teşekkür ederim. Özelliklede #kocvolkan'a.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı