Temiz yüz cidden önemli mi?

Yani yüzüm öyle çok bakımsız değil ama en dikkat çeken yerde burnumda kıpkırmızı akne izi var ve burnumun etrafında da var yanlarında falan. Bu çok kötü etkiliyor yüzü. Ben de dediklerinizi dikkate alarak yüzümü tertemiz bir hale getirmeye çalışacağım demek ki etkisi varmış.

Kocaman sivilceleri ve akneleri patlatmayın iz kalır çukur gibi. Sonra bir ömür yüzünüzde taşırsınız o izleri, yüz yıkama jeli ile temizleyip tonikle silin. Çok varsa sabah akşam yapın.

Konuyu değiştirmek gibi olmasın ama böyle yüze nasıl sahip olunabilir?

Kocaman sivilceleri ve akneleri patlatmayın iz kalır çukur gibi. Sonra bir ömür yüzünüzde taşırsınız o izleri, yüz yıkama jeli ile temizleyip tonikle silin. Çok varsa sabah akşam yapın.
Hocam maalesef patlatmıştık 2021 lerde malum annem ve abimin yüzünden uğraştılar durdular patlattılar şu an izi mi var belli değil doktor akne dedi. İyileşiyor ama cips falan bir şey yiyince ufaktan yine tetikleniyor daha çok kızarıyor.

Hocam maalesef patlatmıştık 2021'lerde malum annem ve abimin yüzünden uğraştılar durdular patlattılar şu an izi mi var belli değil doktor akne dedi. İyileşiyor ama cips falan bir şey yiyince ufaktan yine tetikleniyor daha çok kızarıyor.

Krem yazdırdınız mı akne için.

Hocam maalesef patlatmıştık 2021'lerde malum annem ve abimin yüzünden uğraştılar durdular patlattılar şu an izi mi var belli değil doktor akne dedi. İyileşiyor ama cips falan bir şey yiyince ufaktan yine tetikleniyor daha çok çıkıyor.

Böyle bir yüz derken? Tertemiz bir yüzden bahsediyorsanız düzenli bakım yapmanız ve yediklerinize dikkat etmeniz şart. Aşırı akne ve sivilce genetik bir yatkınlık diye biliyorum ben. Annemde, babamda ve ailemde kimsenin ergenliğinde aşırı sivilceleri yoktu, bende de yok. Çekirdek, kola, cips, aşırı şekerli ve yağlı şeyler cildi mahveder. Sadece yediklerinize dikkat etseniz bile aradaki farkı görürsünüz.

Krem yazdırdınız mı akne için.
Yazdırdım hocam ama dikkate almamıştım geçer diye kullanmadım bi süre başlarda kullandım sonra yine kullanmaya başladım ama şu an bıraktım. Hatta hap bile vermişti doktor. Ağustos ayında yaşandı bunlar. Tekrar gideceğim bu sefer kalıcı halletmek istiyorum.

Böyle bir yüz derken? Tertemiz bir yüzden bahsediyorsanız düzenli bakım yapmanız ve yediklerinize dikkat etmeniz şart. Aşırı akne ve sivilce genetik bir yatkınlık diye biliyorum ben. Annemde, babamda ve ailemde kimsenin ergenliğinde aşırı sivilceleri yoktu, bende de yok. Çekirdek, kola, cips, aşırı şekerli ve yağlı şeyler cildi mahveder. Sadece yediklerinize dikkat etseniz bile aradaki farkı görürsünüz.

Kişiden kişiye değişiyor ben yesemde yemesemde aynı.

Genetiğimde kimsede sivilce yok hocam ben hariç.

Yazdırdım hocam ama dikkate almamıştım geçer diye kullanmadım bir süre başlarda kullandım sonra yine kullanmaya başladım ama şu an bıraktım. Hatta hap bile vermişti doktor. Ağustos ayında yaşandı bunlar. Tekrar gideceğim bu sefer kalıcı halletmek istiyorum.

Hocam düzenli bitene kadar kullanmanızı tavsiye ederim bende kullanıyorum ilk birkaç hafta etkisi olmadı yavaştan başladı şimdi etkileri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı