Temizlenen laptop "time of day not set" hatası veriyor

sekiz_tekinoglu

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün laptopumu temizledim macununu yeniledim. Ancak parçaları takıp ilk açmaya çalıştığımda açılmadı. Ardından şarj aletiyle denedim önce klavye ışığı yandı birkaç dakika sonra ekranda geldi ancak BIOS ekranı gibi bir yerde "time of day not set" yazıyordu. Bende enter falan tıkladım bilgisayar bir şekilde açıldı ancak özellikle internet tarayıcısında çok kasıyordu normalde akar gider. Neyse sonra kapatıp laptopu yerine yerleştirdim. Tekrar açmaya çalıştığımda yine açılmıyor. Kimi yerde RAM'leri çıkarıp takın yazıyor, kimi yerde BIOS pilini çıkar çalıştır tekrar tak yazıyor. Bilgisi olan var mı ne yapmam lazım?

Hocam ben madem takıyorum geri bilgisayarı açılmazsa artık servise yollarım. Bilgilendireceğim.

Hocam ben madem takıyorum geri bilgisayarı açılmazsa artık servise yollarım. Bilgilendireceğim.
Birleştirdim. Pilde bir kaç kere tıkladım açılmadı. Prize taktım yine biraz basılı tuttum tıkladım falan açıldı bir anda yine time of day yazısı geldi. Continue dedim geçtim bir sıkıntısı yoktu 10 dk kullandım. Kapattım şimdi yine açılmıyor. Sabah bir daha denerim servise yollarım artık.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı