Temizlenen virüsler bilgi çalmış olabilir mi?

Cnaar

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba,

Ben bugün Malwarebytes ve ESET scanner ile virüs taramaları yaptım. Malware 8 adet tehlike buldu, ESET ise 2 adet, ESET 1 adet truva atı adlı bir şey bulmuş, bulunan bütün tehtidler görsellerde. Bunlar virüs mü veya virüs ise ne işe yarıyorlar? Bunlar bilgilerimi çalmış olabilirler mi, bilgilerimi değiştirmeli miyim? Anlayan birileri yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• 2.png
    2.png
    45,8 KB · Görüntüleme: 43
  • 3.png
    3.png
    17 KB · Görüntüleme: 38
  • 4.png
    4.png
    19,6 KB · Görüntüleme: 32
  • 5.png
    5.png
    20,2 KB · Görüntüleme: 32
  • 6.png
    6.png
    18,6 KB · Görüntüleme: 31
  • 7.png
    7.png
    21,8 KB · Görüntüleme: 40
  • 8.png
    8.png
    18 KB · Görüntüleme: 37
  • image.png
    image.png
    47,6 KB · Görüntüleme: 36
  • ss.png
    ss.png
    19,4 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
İndirdiğiniz eklentiler uyarı veriyor gibi geldi bana.

Evet, çok hakim değilim bu tür şeylere o yüzden bilgilerinizi istedim. Chrome'da birçok eklenti var, onlardan birinden kaynaklı ise hangisinden kaynaklı nasıl tespit ederim. Veya sadece uyarı mı? Tehdit içerir mi?

Evet, çok hakim değilim bu tür şeylere o yüzden bilgilerinizi istedim. Chrome'da birçok eklenti var, onlardan birinden kaynaklı ise hangisinden kaynaklı nasıl tespit ederim. Veya sadece uyarı mı? Tehdit içerir mi?
Eğer bilinmedik sitelerde "Şu eklentiyi indir" şeklindeki pop-uplardan indirdiyseniz içerebilir. Bana göre tüm eklentileri silip sadece bilindik olanları indirmeniz bundan sonra en doğrusu olacaktır.

Eğer bilinmedik sitelerde "şu eklentiyi indir" şeklindeki pop-uplardan indirdiyseniz içerebilir. Bana göre tüm eklentileri silip sadece bilindik olanları indirmeniz bundan sonra en doğrusu olacaktır.

Aslında sadece güvendiğim eklentileri indiriyorum, bundan 2 hafta önce kadar da bir sürü eklenti vardı ama bir sorun bulmuyordu. Son zamanlarda MP3 dönüştürücü eklentisi kurup kaldırmıştım ondan mı olabilir bilmiyorum. Dediğiniz gibi şu an çoğunu kaldırdım, 3-5 tane güvendiğimi bıraktım sadece. Teşekkür ederim.

Eğer bilinmedik sitelerde "şu eklentiyi indir" şeklindeki pop-uplardan indirdiyseniz içerebilir. Bana göre tüm eklentileri silip sadece bilindik olanları indirmeniz bundan sonra en doğrusu olacaktır.

Hocam ESET sürekli aynı uyarıyı veriyor, her seferinde temizliyor tekrar tarayınca yine aynı. Google Chrome'u Revo ile kaldırdım tekrar taradım bu sefer temiz çıktı. Chrome'u tekrar temiz kurduğumda yine buluyor. Fikriniz var mı bu konuda?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı