Temizlik sonrası Gigabyte B450M S2H bilgisayar çalışıyor ama görüntü yok

Burakydn

Kilopat
Katılım
27 Şubat 2019
Mesajlar
1.422
Makaleler
1
Çözümler
22
Anakart
GIGABYTE B450M S2H
Dün bilgisayarın fanlarını temizledim, kabaca bilgisayar temizliği yaptım. Sadece işlemcinin fanını sökerek onu detaylı temizledim. Toplayıp bilgisayarı açtığımda her şey yolunda gözüküyordu; hoparlörlerin ışıkları yanıyor, fanların ışıkları yanıyor, bütün fanlar dönüyor ama ekrana görüntü gelmiyordu. Başka monitör ve HDMI ile tekrar denedim çözülmedi. HDMI'yi monitöre bağladığımda bir tepki veriyor, bir süre bekledikten sonra "no Signal" uyarısı verip kapanıyor. Yaptığım tek şey işlemci fanı temizlemek, macun yenilemek, ve RAM'i çıkarıp takmak. Statik elektrik vs. her neyse şimdi tekrar söktüm parçalarını, elimde eldiven var, hazır sökmüşken konu açayım dedim, ne yapmamı önerirsiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'leri mavi silgiyle silmeyi dener misiniz?

Şu yerleri:
1675449443436.png
 
RAM'lerden kaynaklanan problemlerde ekrana görüntü gelmiyor. Bazıları, görüntü gelir fakat kısa süreli olur diyor fakat bugüne kadar öyle bir olay yaşamadım.

@Burakydn durum nedir?
 
Son düzenleme:
Konuyla alakasız ama sana nasıl ulaşabilirim? ad soyadımız aynı, doğum tarihimiz aynı, profil resmindeki fotoda bana benziyor ikizim gibi çok garip oldum. :D
 

Geri
Yukarı